opc_loader
Kom je naar de winkel in Almere, plan dan eerst je bezoek in via de button onderaan de pagina of klik hier.

Wedstrijdzwempak Arena, Speedo, Tyr, Lane 4, Essenuoto
De wereld van het competitief zwemmen is er één waarbij verschillende aspecten een rol spelen om tot goede topprestaties te komen. Het is belangrijk om als zwemmer veel te trainen om uw lichaam in topconditie te krijgen, dit is immers de enige manier waarop u een topprestatie kunt leveren. Daarnaast is het belangrijk dat u de juiste kleding hebt. Een goed wedstrijdzwempak kan namelijk een enorme bijdrage leveren aan uw prestaties.

Specialist op het gebied van kleding
Voor een wedstrijdzwempak bent u aan het juiste adres bij SwimMere zwemsport. SwimMere is de specialist op het gebied van zwemsportkleding. Wij leveren de juiste kleding en accessoires om het meeste uit uw wedstrijd te halen. Wij hebben een ruim assortiment wedstrijdzwempakken van topmerken als Speedo, Arena, Tyr, Lane 4 en Essenuoto.

Contact
Wilt u een wedstrijdzwempak kopen? Kijk dan op de website van SwimMere, de specialist in zwemsportmaterialen. Op onze website kunt u op uw gemak meer informatie vinden over onze producten, of maak een afspraak en bezoek onze showroom in Almere. Voor nadere informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn op werkdagen tussen 09.00 en 14.00 uur te bereiken op 06-12548660 en 036-5246625. Ook kunt u uw vragen mailen naar [email protected]

    

SwimMere zwemsport, de zwemshop voor wedstrijdzwemkleding en zwemsportartikelen van topmerken als Arena, Speedo, Tyr, Rocket Science Sports, Lane 4, Essenuoto, Finis, Amanzi, Funkita, Funky, Contigo, Tabata, 
De zwemwinkel heeft een groot assortiment zwemmaterialen als zwembrillen, zwemplankjes (kickboards), beendrijvers (pull buoys), badmutsen, zoomers (vinnen), handpeddels, snorkels (front snorkel), slippers, tassen, handdoeken en vele andere innovatieve trainingsmaterialen. Voor zowel dames als heren heeft SwimMere wedstrijdzwemkleding voor zowel de wedstrijdzwemmer als de recreatieve zwemmer.