opc_loader
Kom je naar de winkel in Almere, plan dan eerst je bezoek in via de button onderaan de pagina of klik hier.

Zwembroek Arena

Arena is een authentiek zwemkledingmerk voor alle atleten en sportliefhebbers. Waar watersport is, is Arena. Arena wordt door topsporters en overige watersportliefhebbers beschouwd als het merk met innovatieve watersportbenodigdheden en extreem robuuste en duurzame badmode.

SwimMere, de specialist in zwemkleding 


Bij SwimMere vindt u een ruim assortiment aan producten van Arena. De zwembroeken van Arena zijn van uitstekende kwaliteit en zijn beschikbaar in vele maten en prijsklassen, voor zowel de beginnende als de gevorderde zwemmer. 

Het dragen van goede zwemkleding is enorm belangrijk voor de sport. Om een topprestatie te kunnen leveren moet de juiste zwemkleding gebruikt worden. SwimMere heeft zowel zwembroeken voor de training als voor de wedstrijd in het assortiment. SwimMere levert o.a. de Powerskin Carbon pro en de Powerskin R-Evo+. Alle zwembroeken van Arena die op de website van SwimMere staan zijn per direct te leveren.

Bekijk snel onze webshop of maak een afspraak om onze showroom te bezoeken. Een paskamer is aanwezig zodat de zwembroek gepast kan worden.

Informatie


Voor nadere informatie kunt u contact met ons opnemen. Op werkdagen zijn wij van 09.00 tot 14.00 uur telefonisch bereikbaar op 06-12548660 en 036-5246625. U kunt ook per mail informatie opvragen, stuur dan een mail naar [email protected]


SwimMere zwemsport, de zwemshop voor wedstrijdzwemkleding en zwemsportartikelen van topmerken als Arena, Speedo, Tyr, Rocket Science Sports, Lane 4, Essenuoto, Finis, Amanzi, Funkita, Funky, Contigo, Tabata, 
De zwemwinkel heeft een groot assortiment zwemmaterialen als zwembrillen, zwemplankjes (kickboards), beendrijvers (pull buoys), badmutsen, zoomers (vinnen), handpeddels, snorkels (front snorkel), slippers, tassen, handdoeken en vele andere innovatieve trainingsmaterialen. Voor zowel dames als heren heeft SwimMere wedstrijdzwemkleding voor zowel de wedstrijdzwemmer als de recreatieve zwemmer.