opc_loader
Kom je naar de winkel in Almere, plan dan eerst je bezoek in via de button onderaan de pagina of klik hier.

Zwembroek Speedo

Speedo levert jaar in, jaar uit de beste producten voor zwemmers. Binnen de zwemsport is er dan ook geen groter merk dan deze Australische gigant. Bij SwimMere vindt u een ruim assortiment aan producten van Speedo, zo ook zwembroeken als jammers, slips, trunks en boxers. De zwembroeken van Speedo zijn van uitstekende kwaliteit en beschikbaar in allerlei maten en prijsklassen voor beginnende en gevorderde zwemmers. 


Goede kleding is erg belangrijk

Het dragen van goede zwemkleding is enorm belangrijk in de sport. Het correct trainen is één, het gebruik van de juiste materialen is twee. Om een topprestatie neer te zetten is de juiste zwemkleding noodzakelijk. De zwembroeken van Speedo passen uitstekend in dit plaatje en helpen u het podium te bereiken. 

SwimMere zwemsport

Bekijk het ruime assortiment zwembroeken van Speedo op de website van SwimMere. Alle getoonde zwembroeken zijn direct leverbaar. Op afspraak kunt u onze showroom bezoeken of bezoek onze showroom op de maandelijkse openstellingen.

Contact


U kunt ook contact met ons opnemen voor meer informatie over onze producten. Wij zijn op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur tlefonisch bereikbaar op 06-12548660 en 036-5246625. Ook kunt per mail contact met ons opnemen, stuur een mail naar [email protected].