opc_loader
LET OP: 7 JUNI IS WINKEL GESLOTEN. Standaard openingstijden winkel: woensdag en om de week op zaterdag geopend van 12.00 tot 16.00 uur. Op donderdag en vrijdag private shoppen, boek uw afspraak via de button. In kalender staan uitzonderingen ivm vakantie

Zwemkleding Arena voor dames en heren, voor wedstrijd en training
Veel mensen denken dat de prestaties die in de zwemsport geleverd worden alleen gebaseerd zijn op de fysieke inspanning van de zwemmer. Zwemmers weten echter hoe belangrijk het is om goede zwemkleding te dragen. Zwemkleding van Arena bevordert de prestaties van de zwemmer. 

Arena is een authentiek zwemkledingmerk voor atleten en sportliefhebbers. Arena wordt door topsporters en watersportliefhebbers beschouwd als het merk met innovatieve watersportbenodigdheden en exreem robuuste en duurzame badmode. Bij Swimmere hebben wij een prachtige collectie voor dames en heren van dit top merk. 

Arena heeft een lange en rijke historie in zwemkleding en ontwikkelt al meer dan veertig jaar kleding voor de beste atleten ter wereld. Het Arena wedstrijdteam bestaat uit diverse gouden medaillewinnaars, waaronder Ranomi Kromowidjojo.

Bezoek de website of de showroom in Almere

In de collectie van SwimMere vindt u op de website in verschillende prijsklassen geweldige materialen die geschikt zijn voor zowel de beginnende als de gevorderde zwemmer. U slaat nooit de plank mis met zwemkleding van Arena.
De beste zwemkleding van Arena vindt u in de webshop van SwimMere. De getoonde artikelen zijn per direct te leveren. Plaats nu uw bestelling! 

Informatie
Mocht u vragen hebben over specifieke producten dan kunt u deze stellen door een e-mail te sturen naar [email protected]. Telefonisch kunt u op werkdagen tussen 09.00 en 14.00 uur contact met ons opnemen op nummer 06-12548660 of 036-5246625.