opc_loader
Kom je naar de winkel in Almere, plan dan eerst je bezoek in via de button onderaan de pagina of klik hier.

Wedstrijd zwemkleding

De fysieke inspanning die geleverd moet worden bij wedstrijdzwemmen is enorm. Het is een momentopame waarin een perfecte, explosieve prestatie moet worden geleverd. De randvoorwaarden moeten perfect zijn. Dit betekent dat de materialen die u gebruikt van uitstekende kwaliteit moeten zijn. De beste zwemkleding koopt u bij SwimMere zwemsport.


Met de juiste zwemkleding kunt u een enorme bijdrage leveren aan uw prestatie tijdens een wedstrijd. Door gebruik te maken van goede zwemkleding zorgt u er voor dat u door het water beweegt met zo min mogelijk weerstand. Bij SwimMere hebben wij zwemkleding voor zowel mannen, vrouwen als kinderen.

SwimMere, de specialist in wedstrijd zwemkleding


Swimmere levert zwemkleding van topmerken in de zwemsport, zoals Arena, Speedo, Tyr, Lane 4, Essenuoto. Funkita, Funky en Amanzi. SwimMere heeft zowel wedstrijd zwemkleding als zwemkleding voor de training in het assortiment. 

De beste zwemkleding voor sporters die wedstrijd zwemmen, vindt u in de webshop van SwimMere. Bekijk onze topproducten op de website en plaats uw bestelling. 

Contact


Voor nadere informatie kunt u contact opnemen door te bellen met 06-12548660. Wij zijn op werkdagen te bereiken van 09.00 tot 14.00 uur. U kunt ook een mail sturen naar [email protected].


SwimMere zwemsport, de zwemshop voor wedstrijdzwemkleding en zwemsportartikelen van topmerken als Arena, Speedo, Tyr, Rocket Science Sports, Lane 4, Essenuoto, Finis, Amanzi, Funkita, Funky, Contigo, Tabata, 
De zwemwinkel heeft een groot assortiment zwemmaterialen als zwembrillen, zwemplankjes (kickboards), beendrijvers (pull buoys), badmutsen, zoomers (vinnen), handpeddels, snorkels (front snorkel), slippers, tassen, handdoeken en vele andere innovatieve trainingsmaterialen. Voor zowel dames als heren heeft SwimMere wedstrijdzwemkleding voor zowel de wedstrijdzwemmer als de recreatieve zwemmer.