opc_loader
Kom je naar de winkel in Almere, plan dan eerst je bezoek in via de button onderaan de pagina of klik hier.

Zwemmaterialen

Goede prestaties in de zwemsport zijn naast goede zwemkleding afhankelijk van de juiste zwemmaterialen. Zowel voor de voorbereiding als tijdens een zwemwedstrijd zijn de juiste zwemmateralen van belang voor het bereiken van topprestaties.


Alles wat u nodig hebt

Bij SwimMere vindt u alle producten die u nodig hebt om te presteren in het zwembad. Wij hebben een ruim assortiment aan zwemmaterialen. Natuurlijk leveren wij alle top merken als Speedo, Arena, Tyr, Lane 4 en Finis, maar ook de minder bekende, maar uitstekende merken Amanzi, Funkita en Funky Trunks, Essenuoto, Contigo, Sigg en Reflect Sports.

Wij hebben natuurlijk zwempakken en zwembroeken voor de training of de wedstrijd, maar daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor tassen, bidons, zwembrillen, badmutsen, zwemplanken, pull buoys, zoomers / vinnen, handdoeken, badslippers, verzorgingsartikelen enzovoort. Kortom u vindt bij SwimMere zwemsport alles voor de wedstrijd zwemsport.

Contact

De beste zwemmaterialen koopt u bij SwimMere, de zwemsport specialist. U kunt nu uw bestelling plaatsen op onze website. U kunt ook contact met ons opnemen indien u meer informatie wenst. Telefonisch zijn wij op werkdagen te bereiken van 09.00 tot 14.00 uur op telefoonnummer 06-12548660 of 035-5246625. Ook kunt u een mail sturen naar onze klantenservice of het contactformulier gebruiken.

Op afspraak kunt u altijd langskomen in de zeer uitgebreide showroom van SwimMere, of bezoek onze showroom tijdens onze maandelijkse openingsdagen.


SwimMere zwemsport, de zwemshop voor wedstrijdzwemkleding en zwemsportartikelen van topmerken als Arena, Speedo, Tyr, Rocket Science Sports, Lane 4, Essenuoto, Finis, Amanzi, Funkita, Funky, Contigo, Tabata, 
De zwemwinkel heeft een groot assortiment zwemmaterialen als zwembrillen, zwemplankjes (kickboards), beendrijvers (pull buoys), badmutsen, zoomers (vinnen), handpeddels, snorkels (front snorkel), slippers, tassen, handdoeken en vele andere innovatieve trainingsmaterialen. Voor zowel dames als heren heeft SwimMere wedstrijdzwemkleding voor zowel de wedstrijdzwemmer als de recreatieve zwemmer.