opc_loader
Kom je naar de winkel in Almere, plan dan eerst je bezoek in via de button onderaan de pagina of klik hier.

Zwempak Amanzi

De prestaties die in de zwemsport geleverd worden zijn niet alleen gebaseerd op de fysieke inspanning van de zwemmer. Zwemmers weten hoe belangrijk het is om goede zwemkleding te dragen. Een zwempak van Amanzi is een ideaal zwempak voor de training. 


Amanzi is een authentiek Australisch zwemkledingmerk voor wedstrijdzwemmers, en levert innovatieve en stijlvolle zwempakken voor de wedstrijd- en actieve zwemmer. Een zwempak van Amanzi heeft een zeer hoge UV bescherming in zowel droge als natte toestand. Een zwempak van Amanzi staat voor een goede kwaliteit.

SwimMere - de zwemsportspecialist

Op de website van SwimMere vindt u een ruim assortiment zwempakken van Amanzi. 

Naast de zwemkleding van Amanzi levert SwimMere een zwemkleding en zwemmaterialen van veel andere topmerken als Speedo, Arena, Tyr, Finis, Lane 4 en Rocket Sciences Sports, maar ook van minder bekende opmerken als Essenuoto, Funky Trunks en Funkita, Tabata, Contigo.

In de webshop van SwimMere vindt u een zwempak voor iedereen. De getoonde artikelen zijn per direct te leveren.

Informatie

Mocht u vragen hebben over specifieke producten dan kunt u deze stellen door een e-mail te sturen naar [email protected]. Telefonisch kunt u op werkdagen tussen 09.00 en 14.00 uur contact met ons opnemen op nummer 06-12548660 of 036-5246625.


  
SwimMere zwemsport, de zwemshop voor wedstrijdzwemkleding en zwemsportartikelen van topmerken als Arena, Speedo, Tyr, Rocket Science Sports, Lane 4, Essenuoto, Finis, Amanzi, Funkita, Funky, Contigo, Tabata, 
De zwemwinkel heeft een groot assortiment zwemmaterialen als zwembrillen, zwemplankjes (kickboards), beendrijvers (pull buoys), badmutsen, zoomers (vinnen), handpeddels, snorkels (front snorkel), slippers, tassen, handdoeken en vele andere innovatieve trainingsmaterialen. Voor zowel dames als heren heeft SwimMere wedstrijdzwemkleding voor zowel de wedstrijdzwemmer als de recreatieve zwemmer.