opc_loader
Kom je naar de winkel in Almere, plan dan eerst je bezoek in via de button onderaan de pagina of klik hier.

Zwempak Funkita

Om een topprestatie in het zwembad te leveren, moet u enorm veel trainen om in een absolute topconditie te verkeren. Echter alle andere omstandigheden moeten ook kloppen. Funkita levert zwempakken van topkwaliteit. De nadruk van een zwempak van Funkita ligt op de chloorbestendigheid en de levendige prints. 

Een zwempak van Funkita heeft de C-infinity kwaliteit. Dit in Italië gefabriceerde product (47% PBT en 53% Polyester) zorgt voor kleurechtheid, chloorbestendigheid, elasticiteit, behoud van pasvorm, snel drogen en 50+ UV bescherming.

SwimMere - dé webwinkel op het gebied van de zwemsport


Bij SwimMere vindt u dan ook een ruime collectie Funkita zwempakken en bikini's in de webshop. Daarnaast heeft SwimMere bijpassende badmutsen en een bijpassende ondergoedlijn van Funkita in het assortiment.

Bekijk de webshop van SwimMere. De getoonde artikelen zijn per direct leverbaar. Een zwempak van Funkita is ook te koop in onze showroom. Bezoek de showroom te Almere op onze maandelijkse openingsdagen of kom op afspraak langs.

Contact


Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken door te bellen met 06-12548660 en 035-036-5246625 of stuur een e-mail naar [email protected]

  
SwimMere zwemsport, de zwemshop voor wedstrijdzwemkleding en zwemsportartikelen van topmerken als Arena, Speedo, Tyr, Rocket Science Sports, Lane 4, Essenuoto, Finis, Amanzi, Funkita, Funky, Contigo, Tabata, 
De zwemwinkel heeft een groot assortiment zwemmaterialen als zwembrillen, zwemplankjes (kickboards), beendrijvers (pull buoys), badmutsen, zoomers (vinnen), handpeddels, snorkels (front snorkel), slippers, tassen, handdoeken en vele andere innovatieve trainingsmaterialen. Voor zowel dames als heren heeft SwimMere wedstrijdzwemkleding voor zowel de wedstrijdzwemmer als de recreatieve zwemmer.