opc_loader
LET OP: 7 JUNI IS WINKEL GESLOTEN. Standaard openingstijden winkel: woensdag en om de week op zaterdag geopend van 12.00 tot 16.00 uur. Op donderdag en vrijdag private shoppen, boek uw afspraak via de button. In kalender staan uitzonderingen ivm vakantie

Zwempak Lane 4, zwempak van top kwaliteit
SwimMere levert naast zwempakken van de meer bekende topmerken als Speedo, Arena, Tyr en Funkita ook top zwempakken van Lane 4.

Lane 4 is een Zweeds bedrijf. De zwemkleding wordt geproduceerd in de eigen fabrieken in Europa. Een zwempak van Lane 4 is van hoge kwaliteit, met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Een zwempak van Lane 4 is ontworpen voor de meest veeleisende klant. De zwemkleding van Lane 4 heeft exclusieve  prints, maar ook standaard kleurstellingen voor de verschillende modellen. De zwempakken van Lane 4 staan op de FINA approved list.

SwimMere, de specialist in de zwemsport

Kijk voor het volledige assortiment van Lane 4 op de website van SwimMere of kom op afspraak langs in de uitgebreide showroom te Almere. Pasmogelijkheid is aanwezig.

Contactgegevens

Als u vragen hebt of meer informatie wenst over onze producten, neem dan contact met ons op. Wij zijn op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur telefonisch te bereiken op nummer 06-12548660 en 036-5246625. U kunt ook een e-mail sturen naar [email protected].
 

  


SwimMere zwemsport, de zwemshop voor wedstrijdzwemkleding en zwemsportartikelen van topmerken als Arena, Speedo, Tyr, Rocket Science Sports, Lane 4, Essenuoto, Finis, Amanzi, Funkita, Funky, Contigo, Tabata, 
De zwemwinkel heeft een groot assortiment zwemmaterialen als zwembrillen, zwemplankjes (kickboards), beendrijvers (pull buoys), badmutsen, zoomers (vinnen), handpeddels, snorkels (front snorkel), slippers, tassen, handdoeken en vele andere innovatieve trainingsmaterialen. Voor zowel dames als heren heeft SwimMere wedstrijdzwemkleding voor zowel de wedstrijdzwemmer als de recreatieve zwemmer.