opc_loader
LET OP: WINKEL ALMERE ALLEEN OPEN OP AFSPRAAK! Plan je afspraak voor de winkel in, via de knop onderaan deze pagina. Klik hier voor de kalender voor afwijkende openingstijden bij vakanties, feestdagen ed.

Zwemsportartikelen van topmerken

Goede prestaties in de zwemsport zijn naast goede zwemkleding afhankelijk van de juiste zwem artikelen. Zowel voor de voorbereiding als tijdens een zwemwedstrijd zijn de juiste zwem artikelen van belang voor het bereiken van topprestaties.


Alles wat u nodig hebt

Bij SwimMere vindt u alle producten die u nodig hebt om te presteren in het zwembad. SwimMere heeft een zeer ruim assortiment aan (innovatieve) zwem artikelen. Naast de uitgebreide zwemkleding van topmerken als Speedo, Arena, Tyr, Lane 4, Amanzi, Funkita en Funky Trunks, Essenuoto, leveren wij ook een zeer groot assortiment zwem artikelen voor onder andere de training en de persoonlijke verzorging na de training of een wedstrijd.

SwimMere levert de innovatieve trainingsmaterialen van Finis, maar van de andere topmerken levert SwimMere o.a. badmutsen, zwembrillen, pull buoys, zoomers, zwemplanken, handpeddels, snorkels, tassen, bidons, handdoeken, badslippers, verzorgingsartikelen enzovoort. Kortom u vindt bij SwimMere zwemsport alle zwemsport artikelen voor de wedstrijd zwemsport.

Contact

De beste zwemsport artikelen koopt u bij SwimMere, de zwemsport specialist. U kunt nu uw bestelling plaatsen op onze website. U kunt ook contact met ons opnemen indien u meer informatie wenst. Telefonisch zijn wij op werkdagen te bereiken van 09.00 tot 14.00 uur op telefoonnummer 06-12548660 of 035-5246625. Ook kunt u een mail sturen naar onze klantenservice of het contactformulier gebruiken.

Op afspraak kunt u altijd langskomen in de zeer uitgebreide showroom van SwimMere, of bezoek onze showroom tijdens onze maandelijkse openingsdagen.
      


SwimMere zwemsport, de zwemshop voor wedstrijdzwemkleding en zwemsportartikelen van topmerken als Arena, Speedo, Tyr, Rocket Science Sports, Lane 4, Essenuoto, Finis, Amanzi, Funkita, Funky, Contigo, Tabata, 
De zwemwinkel heeft een groot assortiment zwemmaterialen als zwembrillen, zwemplankjes (kickboards), beendrijvers (pull buoys), badmutsen, zoomers (vinnen), handpeddels, snorkels (front snorkel), slippers, tassen, handdoeken en vele andere innovatieve trainingsmaterialen. Voor zowel dames als heren heeft SwimMere wedstrijdzwemkleding voor zowel de wedstrijdzwemmer als de recreatieve zwemmer.