opc_loader
LET OP: WINKEL ALMERE ALLEEN OPEN OP AFSPRAAK! Plan je afspraak voor de winkel in, via de knop onderaan deze pagina. Klik hier voor de kalender voor afwijkende openingstijden bij vakanties, feestdagen ed.

Zwemspullen Finis
Finis begrijpt dat verbetering van de techniek het geheim is om sneller te zwemmen en om meer plezier aan de zwemsport te beleven. Daarom introduceerde Finis innovatieve zwemmaterialen voor de zwemsport. Finis zet zich in om innovatieve zwemspullen te ontdekken en te ontwikkelen zodat de (wedstrijd)zwemmer de grote finale kan bereiken, die de competitieve zwemmer als doelstelling heeft.

SwimMere, de specialist in de zwemsport, heeft een groot assortiment zwemspullen van Finis. SwimMere levert de innovatieve Swim Parachute, een ultimate dragsuit, stopwatch, diverse soorten paddles (handpeddel), kickboard (zwemplank), goggles (zwembrillen), earplugs (oordopjes), pull buoy (beendrijver), foil monofin, forearm fulcrum, freestyle snorkel, tech toch, tempo trainer, zoomers (zwemvinnen) en het dryland cord voor de landtraining. 


SwimMere, de zwemshop van Flevoland
SwimMere heeft naast deze zeer uitgebreide collectie zwemspullen van Finis, ook een groot assortiment zwemmaterialen van topmerken als Arena, Speedo, Tyr, Essenuoto, Funky, Funkita, Tabata, Contigo, Natural Hero, Reflect Sports, SIGG enz. enz.  Uiteraard heeft SwimMere ook een grote hoeveelheid zwemkleding voor de wedstrijdzwemmer en de recreatieve zwemmer. 

Kijk voor het gehele assortiment zwemartikelen 
op de website van SwimMere, of kom op afspraak langs in de showroom te Almere (Flevoland).  De getoonde artikelen in de swimshop zijn op voorraad en direct te leveren.


Nadere informatie
De beste wedstrijdzwemkleding en zwemspullen vindt u bij SwimMere. Het gehele assortiment vindt u terug in de webshop en in de showroom te Almere. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur telefonisch te bereiken op nummer 06-12548660 en 036-5246625. U kunt ook een e-mail sturen naar [email protected]

   

SwimMere zwemsport, de zwemshop voor wedstrijdzwemkleding en zwemsportartikelen van topmerken als Arena, Speedo, Tyr, Rocket Science Sports, Lane 4, Essenuoto, Finis, Amanzi, Funkita, Funky, Contigo, Tabata, 
De zwemwinkel heeft een groot assortiment zwemmaterialen als zwembrillen, zwemplankjes (kickboards), beendrijvers (pull buoys), badmutsen, zoomers (vinnen), handpeddels, snorkels (front snorkel), slippers, tassen, handdoeken en vele andere innovatieve trainingsmaterialen. Voor zowel dames als heren heeft SwimMere wedstrijdzwemkleding voor zowel de wedstrijdzwemmer als de recreatieve zwemmer.