opc_loader
LET OP: 7 JUNI IS WINKEL GESLOTEN. Standaard openingstijden winkel: woensdag en om de week op zaterdag geopend van 12.00 tot 16.00 uur. Op donderdag en vrijdag private shoppen, boek uw afspraak via de button. In kalender staan uitzonderingen ivm vakantie

Zwemspullen Speedo
Speedo is een topmerk voor de wedstrijdzwemmer. Speedo is marktleider op het gebied van wedstrijdzwemkleding, maar levert ook veel topkwaliteit zwemspullen. De wedstrijdzwemmer bereikt topprestaties met zwemartikelen van Speedo.

SwimMere, de specialist in de zwemsport, heeft een groot assortiment zwemspullen van Speedo. SwimMere levert (rug)tassen, zwembrillen (eventueel met optische lezen - de pulse optical lens), badmutsen (ook Fastskin3 Cap Black voor wedstrijdzwemmer), aqua gloves, handpaddles, training fins (vinnen), centric snorkels, kick boards (zwemplank), pullbuoy (beendrijver), handdoeken, noseclips, waterflessen (bidons). 

SwimMere, de zwemshop van Flevoland
SwimMere heeft naast deze zeer uitgebreide collectie zwemspullen van Speedo, ook een groot assortiment zwemmaterialen van topmerken als Arena, Finis, Tyr, Essenuoto, Funky, Funkita, Tabata, Contigo, Natural Hero, Reflect Sports, SIGG enz. enz.  Uiteraard heeft SwimMere ook een grote hoeveelheid zwemkleding voor de wedstrijdzwemmer en de recreatieve zwemmer. 

Kijk voor het gehele assortiment zwemspullen op de website van SwimMere, of kom op afspraak langs in de showroom te Almere (Flevoland).  De getoonde artikelen in de swimshop zijn op voorraad en direct te leveren.

Nadere informatie

De beste wedstrijdzwemkleding en zwemspullen vindt u bij SwimMere. Het gehele assortiment vindt u terug in de webshop en in de showroom te Almere. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur telefonisch te bereiken op nummer 06-12548660 en 036-5246625. U kunt ook een e-mail sturen naar [email protected]

    

SwimMere zwemsport, de zwemshop voor wedstrijdzwemkleding en zwemsportartikelen van topmerken als Arena, Speedo, Tyr, Rocket Science Sports, Lane 4, Essenuoto, Finis, Amanzi, Funkita, Funky, Contigo, Tabata, 
De zwemwinkel heeft een groot assortiment zwemmaterialen als zwembrillen, zwemplankjes (kickboards), beendrijvers (pull buoys), badmutsen, zoomers (vinnen), handpeddels, snorkels (front snorkel), slippers, tassen, handdoeken en vele andere innovatieve trainingsmaterialen. Voor zowel dames als heren heeft SwimMere wedstrijdzwemkleding voor zowel de wedstrijdzwemmer als de recreatieve zwemmer.