opc_loader
LET OP: WINKEL ALMERE ALLEEN OPEN OP AFSPRAAK! Plan je afspraak voor de winkel in, via de knop onderaan deze pagina. Klik hier voor de kalender voor afwijkende openingstijden bij vakanties, feestdagen ed.

Pull Buoy
SwimMere zwemsport, de specialist in zwemsport, heeft een groot assortiment zwemsportartikelen en zwemkleding voor zowel de training als de wedstrijd van topmerken als Speedo, Arena, Tyr, Finis, Lane 4, Essenuoto, Funky Trunks en Funkita en Amanzi.

In de zwemshop treft een grote variatie aan pull buoys (beendrijvers) aan.

  • De Pull Kick van Arena is een pullbuoy en kickboard in één en is eenvoudig mee te nemen door het kleine formaat. De beendrijver / het zwemplankje is ontworpen voor een optimaal drijvermogen en maximaal comfort. Deze De Pull Kick is bij SwimMere zwemsport in de verschillende kleuren voorradig.
  • De Foam Pull Buoy van Finis is het hulpmiddel om kracht van het bovenlichaam te ontwikkelen. De benen worden gestabiliseerd zodat de workout voor het bovenlichaam wordt gemaximaliseerd. De foam pull buoy lift de heupen en de benen zodat tijdens het zwemmen de focus bij de juiste techniek gelegd kan worden.

Naast deze pull buoys / beendrijvers biedt SwimMere zwemsport nog meer beendrijvers aan van Finis en Arena, maar ook van de topmerken Speedo en Lane 4. Kijk voor het gehele assortiment op de website of bezoek onze showroom in Almere.
 

SwimMere Zwemsport, de zwemsportwinkel van Flevoland
SwimMere zwemsport is de specialist in de zwemsport. Naast zwemsportartikelen heeft SwimMere in de zwemwinkel een groot assortiment zwemkleding voor iedere wedstrijdzwemmer en recreatieve zwemmer. Bezoek de uitgebreide website of bezoek de showroom te Almere. De showroom is regelmatig op de vrijdag en zaterdag open (kijk voor de exacte data op de website). Tevens kunt u een afspraak maken om de showroom te bezoeken. De artikelen op de website zijn alle voorradig en direct te leveren. 

 

Contact
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de klantenservice van SwimMere zwemsport. De klantenservice is maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 14.00 uur telefonisch te bereiken op 06-12548660 of 036-5246625. U  kunt ook een e-mail sturen naar [email protected].

  De Pull Kick Black - een zwemplank en beenddrijver in één - van Arena te koop bij SwimMere Zwemsport  Foam Pull Buoy van Finis te koop bij SwimMere Zwemsport

 

 

SwimMere zwemsport, de zwemshop voor wedstrijdzwemkleding en zwemsportartikelen van topmerken als Arena, Speedo, Tyr, Rocket Science Sports, Lane 4, Essenuoto, Finis, Amanzi, Funkita, Funky, Contigo, Tabata, 
De zwemwinkel heeft een groot assortiment zwemmaterialen als zwembrillen, zwemplankjes (kickboards), beendrijvers (pull buoys), badmutsen, zoomers (vinnen), handpeddels, snorkels (front snorkel), slippers, tassen, handdoeken en vele andere innovatieve trainingsmaterialen. Voor zowel dames als heren heeft SwimMere wedstrijdzwemkleding voor zowel de wedstrijdzwemmer als de recreatieve zwemmer.