opc_loader
De winkel in Almere is alleen op afspraak open. Bekijk de kalender, lees het Corona protocol en maak van te voren een afspraak. Als er geen afspraken ingepland zijn, is het anders mogelijk dat u voor een dichte deur komt te staan.

Badpak Arena
De zwemkleding van Arena bevordert de prestaties van de zwemmer, zowel tijdens de training als tijdens een wedstrijd. De badpakken van Arena zijn ook uitermate geschikt voor de recreatieve zwemmer die haar baantjes trekt. 


Arena is een authentiek zwemkledingmerk voor atleten en sportliefhebbers. Arena wordt door topsporters en watersportliefhebbers beschouwd als het merk met innovatieve watersportbenodigdheden en exreem robuuste en duurzame zwemkleding.

Ranomi Kromowidjojo, winnares van diverse gouden medailles, zwemt eveneens in een badpak van Arena.

Bezoek de website of de showroom in Almere
SwimMere heeft een uitgebreide collectie badpakken van Arena, voor zowel de beginnende als de gevorderde zwemmer, voor zowel de training als de wedstrijd. U slaat nooit de plank mis met een badpak van Arena. Ook de heren kunnen bij SwimMere terecht voor een uitgebreide collectie zwemkleding.
SwimMere, de specialist op het gebied van de zwemsport, levert naast de wedstrijdzwemkleding van Arena, ook een uitgebreid assortiment wedstrijdzwemkleding en zwemmaterialen van topmerken als Speedo, TYR en Finis, en van de minder bekende topmerken als Lane 4, Essenuoto, Funkita, Funky, Amanzi, Sigg, Contigo enz.enz. 

Bezoek onze webshop of kom op afspraak langs in onze uitgebreide showroom te Almere. De getoonde artikelen zijn per direct te leveren. 

Informatie
Mocht u vragen hebben over specifieke producten dan kunt u deze stellen door een e-mail te sturen naar klantenservice@swimmerezwemsport.nl. Telefonisch kunt u op werkdagen tussen 09.00 en 14.00 uur contact met ons opnemen op nummer 06-12548660 of 036-5246625.
 

    


SwimMere zwemsport, de zwemshop voor wedstrijdzwemkleding en zwemsportartikelen van topmerken als Arena, Speedo, Tyr, Rocket Science Sports, Lane 4, Essenuoto, Finis, Amanzi, Funkita, Funky, Contigo, Tabata, 
De zwemwinkel heeft een groot assortiment zwemmaterialen als zwembrillen, zwemplankjes (kickboards), beendrijvers (pull buoys), badmutsen, zoomers (vinnen), handpeddels, snorkels (front snorkel), slippers, tassen, handdoeken en vele andere innovatieve trainingsmaterialen. Voor zowel dames als heren heeft SwimMere wedstrijdzwemkleding voor zowel de wedstrijdzwemmer als de recreatieve zwemmer.