opc_loader
Langskomen in de winkel? Plan voor donderdag of vrijdag zelf een afspraak in (knop Private Shopping onderaan de pagina). Woensdag en om de week op zaterdag doorlopend open van 12.00 tot 16.00 uur. Let op: in december afwijkende openingstijden!

Neus/mond masker IT

Artikelnr. SwimMere: OL4589
7,90 5,00 U bespaart: 37%

Op maandag t/m vrijdag voor 14.00 uur besteld, dan wordt de order dezelfde dag verzonden.
Uitzonderingen gelden voor feestdagen, vakantieperiodes en speciale gelegenheden. 

Vanwege drukte bij PostNL, treden er vertragingen op. Bestel tijdig.
In het overzicht "openingstijden kalender" staan deze uitzonderingen.
Brievenbuspost volgen? Kies voor brievenbuspakje met Track en Trace, u kunt dan de zending volgen.

HERBRUIKBAAR MOND/NEUSMASKER gefabriceerd voor Lane 4 door Delfina.

SPECIFICATIES

  • buitenlaag: polyester dichtheid 200 g /m2. lichtgewicht maar duurzaam dubbel gebreid materiaal voor 2x de bescherming tegen druppels

  • binnenlaag: 100% katoen 135 g / m2. Hypoallergene en comfortabele binnenlaag met ingebouwd zakje voor antivirale filters. mond/neusmasker is tot 90 graden te wassen en te strijken.

  • elastieken banden voor om de oren

  • metalen neusbrug

  • +/- 14x20cm (hxb)

WASSEN OF STRIJKEN VOOR HET EERSTE GEBRUIK

Dit mondkapje mag niet worden gebruikt ter vervanging van conventionele en goedgekeurde persoonlijke beschermingsmiddelen. Het is niet door de industrie getest en het is ook niet goedgekeurd door een overheidsinstantie. Het is dus niet een medicinaal product en heeft dan ook geen certificering hiervoor en is ook niet medisch getest.
Het materiaal en de gebruikte inkt voldoen aan de volgende internationale veiligheidsnormen: iso 14389; iso 14184-1; iso 9237; iso 14362-1; iso 14362-3. Er worden geen verdere aanspraken op veiligheid of garantie gemaakt. Gebruik op eigen risico en discretie.

BELANGRIJKE INFORMATIE VAN DE FABRIKANT

Het dragen van dit mond/neusmasker is geen garantie dat u niet ziek wordt - virussen kunnen ook via de ogen worden overgedragen en minuscule virusdeeltjes, de bekende aerosolen, kunnen maskers binnendringen. Mondkapjes zijn echter effectief in het opvangen van druppeltjes, wat een belangrijke transmissieroute is van het coronavirus, en sommige onderzoeken hebben geschat dat de bescherming grofweg vervijfvoudigd is ten opzichte van geen masker (hoewel anderen een lagere effectiviteit hebben gevonden).
Als u in nauw contact bent geweest met iemand die besmet is, vermindert een masker dat de ziekte wordt overgedragen. Als u symptomen van coronavirus vertoont, of als de diagnose is gesteld, kan het dragen van een masker ook anderen beschermen. Delfina claimt niet dat het masker u volledig beschermt of belet dat u COVID-19 of een ander door de lucht verspreid virus, bacterie of andere ziekte oploopt of overdraagt. Gezichts- en mondmaskers zijn barrières om druppeltjes te helpen opsluiten die worden veroorzaakt door niezen of hoesten. Onze kapjes fungeren als een simpele barrière tussen jou en de wereld. Zoals bij alle gezondheidsbeslissingen, dient u uw arts of medische professional te raadplegen om de compatibiliteit en geschiktheid met uw persoonlijke situatie te bepalen.
We pleiten nog steeds voor sociale distantiëring in lijn met het kabinetsadvies. voor meer informatie verwijzen wij u naar: https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019

LEES VOOR HET OPZETTEN VAN HET MOND/NEUSMASKER DE BESCHRIJVING OP DE VERPAKKING

UIT HYGIENE OOGPUNT, KUNNEN DE MASKERS NIET GERUILD OF GERETOURNEERD WORDEN.

Neus/mond masker IT heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Neus/mond masker IT


Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
7,90 5,00