opc_loader
Vakantie is voorbij. Orders worden weer normaal verzonden. Vanaf zaterdag 5 augustus geldt de normale winkelopenstelling weer.

Torque Backpack Black Grey

Artikelnr. SwimMere: FIO2465
Artikelnummers
Nr. lev. :
3.25.115.131

Kenmerken

 
Beschrijving: rugtas
Grootte: 33x46x27cm; +/- 35 liter
Materiaal: 100% polyester
Kleur: zwart met grijs
 
64,95

Orders worden binnen twee werkdagen verzonden. Uitzonderingen gelden voor feestdagen, vakantieperiodes en speciale gelegenheden. 
PostNL verwerkt de levering in 95% van de gevallen binnen 1 à 2 dagen. Verzending naar buitenland minimaal 5 werkdagen. Vanwege drukte bij PostNL en overige bezorgers, duurt verwerking momenteel langer.

Houd dus rekening met verwerkingstijd order en levertijd PostNL.  Bestel tijdig.


De Torque Backpack is ontworpen met ingedachten de wens van zwemmers en andere watersportatleten. Het ergonomische ontwerp draagt comfortabel op de schouders en is groot genoeg om zowel trainings- als wedstrijdmateriaal in te vervoeren. De rubberen bodem and interne waterproof vakken houden de inhoud droog. De Torque heeft diverse afsluitbare vakken zowel aan de binnenkant als aan de zijkanten, voorkant en bovenop de tas. De De vakken aan de zijkant zorgen voor extra opbergmogelijkheden. Aan de haken aan de voorkant kan zwemkleding gehouden worden zodat deze sneller drogen. Het duurzame polyester materiaal is bestand tegen veelvuldig gebruik en de hele tas kan in de wasmachine gewassen worden.

Torque Backpack Black Grey heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Torque Backpack Black Grey


Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items