opc_loader
ZOMERSLUITING: van 11 juli tot en met 7 augustus is de winkel gesloten. Er vindt ook geen verzending van orders plaats in deze periode.
FINIS

FINIS

Finis is in 1993 in Noord California opgericht door John Mix en Olympisch Goud winnaar Pablo Morales. Zij begrepen dat verbetering van de techniek het geheim is om sneller te zwemmen en meer plezier aan de zwemsport te beleven. Daarom introduceerden zij innovatieve materialen voor de zwemwereld. Veel van deze artikelen worden tegenwoordig gebruikt door de US- en internationale Olympische teams, top triatleten en fitness zwemmers over de gehele wereld.

Innovatieve ontwikkeling en ontwerp zijn FINIS grootste prioriteiten. Deze doelstelling heeft geresulteerd in zeer innovatieve producten zoals: de Swimmers Snorkel waarvan wordt erkend dat dit het voornaamste trainingsartikel is om de techniek van de zwemmer te verbeteren, the SwiMP3 die gebruik maakt van de beengeleidingstechnologie om muziek af te spelen in plaats van het gebruik van oordopjes, en de Z2 Zoomers Fins die FINIS kennis van de zwemspieren, hydrodynamica aantonen.

De naam FINIS is een woord uit het Latijn en betekent "het einde" of de "grote finale". De naam heeft symbolische betekenis voor het bedrijf omdat het niet alleen het woord "FIN" (het eerste product van FINIS) in zich heeft, maar ook het woord FINIS. Dit staat voor de ware redenen waarom zwemmers zo'n streng trainingsschema ondergaan. FINIS blijft streven naar verbetering van de onnatuurlijke maar enorm lonende sport.

FINIS is en zal zich altijd blijven inzetten om innovatieve zwemproducten te ontdekken en te ontwikkelen zodat zwemmers het "einde" of "de grote finale" kunnen bereiken, die de competitieve- en individuele zwemmers als doelstelling hebben om groter en beter te worden dan vandaag.

Artikel 1 tot 24 (van de 36 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 24 (van de 36 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles