opc_loader
Vakantie is voorbij. Orders worden weer normaal verzonden. Vanaf zaterdag 5 augustus geldt de normale winkelopenstelling weer.

APEX Stealth Jammer

Artikelnr. SwimMere: YF2124

Kenmerken

 
Beschrijving: wedstrijdjammer
Geschikt voor: wedstrijd
Rijgkoord: ja
Materiaal naam: Met Carbon Fiber
Materiaal samenstelling: buitenkant 70% polyamide, 29% elastane, 1% carbon. voering 73% polyamide, 27% elastane
Naden: geplakte naden
Compressie: hoog
Waterafstotend: ja
Kleur: zwart
 
189,00

Maten wedstrijdpak

 • 22
 • 26
 • 28
 • 30

Orders worden binnen twee werkdagen verzonden. Uitzonderingen gelden voor feestdagen, vakantieperiodes en speciale gelegenheden. 
PostNL verwerkt de levering in 95% van de gevallen binnen 1 à 2 dagen. Verzending naar buitenland minimaal 5 werkdagen. Vanwege drukte bij PostNL en overige bezorgers, duurt verwerking momenteel langer.

Houd dus rekening met verwerkingstijd order en levertijd PostNL.  Bestel tijdig.


GET READY TO FLY

De nieuwe APEX Stealth performance jammer van Funky Trunks is een wedstrijdbroek met carbon. Carbon is een zeer sterk, dun maar ook licht materiaal. Carbon geeft hoge compressie zonder dat de elasticiteit verloren gaat.

De Apex Stealth is ontwikkeld met behulp van body moulding technologie op topsporters en tijdens vele uren onder wedstrijdomstandigheden. Hierdoor is een jammer verkregen dat door de maximale compressie en stugge carbon kern stabilisatoren zorgt voor een wedstrijdzwembroek met uitstekende stroomlijn. De Apex Stealth zorgt voor een juiste lichaamspositie in het water waardoor de weerstand minimaal is, op elk moment tijdens de wedstrijd.

De jammer wordt geleverd in een hard cover opbergetui en een mesh zakje zodat de jammer voor en na de race goed beschermd vervoerd kan worden.

 • Heren wedstrijd zwembroek
 • Hoge compressie voor maximale ondersteuning
 • Ultrasonic geplakte naden
 • Carbon Fiber Core Yarns. voor duurzaamheid en prestatie
 • Buitenkant: 70% Polyamide, 29% Elastane, 1% Carbon
 • Voering: 73% Polyamide, 27% Elastane
 • Waterafstotende stof
 • Gefabriceerd in Italië
 • Ontwikkeld in Australië
 • FINA approved
Op het tabblad "extra informatie" vindt u voor bepaling van de maat een maattabel. De maattabel is een indicatie. Twijfels over de maat, neem contact op en wij zullen u adviseren. Het is tevens mogelijk om in Almere te komen passen. Zie voor de openingstijden de header. Technisch zwemkleding moet strak gedragen worden (1 maat kleinder dan regeliere maattabel). Bij het aantrekken (voornamelijk de eerste keer) kan hulp nodig zijn. Een tip die door top zwemmers wordt toegepast is, een nieuwe jammer een paar dagen voor gebruik tijdens de wedstrijd een paar keer droog aantrekken en 15 minuten aanhouden. Tevens is het verstandig om tijdens een training even in de jammer te zwemmen. De jammer zal dan makkelijker aangetrokken kunnen worden en beter aanvoelen tijdens de race. 

De jammer heeft jouw liefde en zorg nodig, wanneer de race is geweest. De volgende regels zijn nodig om de de maximale levensduur te verkrijgen. Spoel de jammer uit in zoet water (kraanwater); Niet bleken: Niet stomen; Niet strijken; Aan de lucht laten drogen, bij voorkeur liggend. Op de hand wassen in koud water (30 graden).

Aangeraden wordt om technical suits alleen te gebruiken bij wedstrijden. Voor trainingen is chloorbestendige kleding beter.

APEX Stealth Jammer heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
APEX Stealth Jammer


Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items