opc_loader
ZOMERSLUITING: van 11 juli tot en met 7 augustus is de winkel gesloten. Er vindt ook geen verzending van orders plaats in deze periode.

Fusion 2 Jammer

Artikelnr. SwimMere: HT190

Kenmerken

 
Beschrijving: jammer
Geschikt voor: wedstrijd
Rijgkoord: ja
Materiaal samenstelling: 79% Nylon / 21% Lycra Fiber
Naden: gestikt
Compressie: laag
Waterafstotend: ja
Kleur: zwart
 
79,50

Inch maat (NL maat)

  • 28 (164)
  • 38" (07)

ZOMERSLUITING: van 11 juli tot en met 7 augustus is de winkel gesloten. Er vindt ook geen verzending van orders plaats in deze periode. Vanaf 8 augustus weer verzending volgens het normale schema zoals hieronder aangegeven.

Orders worden volgens het volgende schema verzonden:

Is uw bestelling voor 14.00 uur gedaan op maandag, woensdag of vrijdag, dan wordt de order dezelfde dag aan PostNL aangeboden. Een order van dinsdag of donderdag wordt respectievelijk op woensdag en vrijdag verzonden. Orders na vrijdag 14.00 uur en in het weekend, worden door PostNL verwerkt op maandag. Uw order wordt met Track en Trace verzonden. U ontvangt een mail met de status na de eerste scan door PostNL.

PostNL bezorgd de levering in 95% van de gevallen binnen 1 à 2 dagen na 1e verwerking. Verzending naar buitenland minimaal 5 werkdagen. Vanwege drukte bij PostNL en overige bezorgers, duurt verwerking momenteel langer.

Houd dus rekening met verwerkingstijd order en levertijd PostNL.  Bestel tijdig.

In uw winkelwagen kunt u gebruik maken van de kortingscode.


De TYR Fusion2 is vervaardigd middels bewezen, gepatenteerde technologie. Het materiaal zorgt onder andere voor compressie van het lichaam en het afstoten van water. De platte naden reduceren de waterweerstand. De zwemkleding is dusdanig behandeld dat de duurzaamheid verhoogd wordt. De Fusion2 heeft een uitstekende pasvorm.

De Fusion2 moet strak gedragen worden, de leverancier raadt een maat kleiner dan de normale maat aan.

Dit is een technical jammer en dient met zorg behandeld te worden. Aangeraden wordt om technical jammers in principe alleen te gebruiken bij wedstrijden. Voor trainingen is chloorbestendige kleding beter (zie klanten vragen).

  • Lage compressie van het lichaam;
  • Waterafstotend/geleidend;
  • Fina approved;
  • 79% Nylon / 21% Lycra Fiber.


Zie extra informatie voor de maattabel, dit geeft een indicatie.

Fusion 2 Jammer heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Fusion 2 Jammer


Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items