opc_loader
SwimMere heeft afscheid genomen van de SwimCoins. Spaarpunten zijn tot en met 31 juli 2022 in te leveren, daarna vervalt het saldo. Contante uitbetaling is niet mogelijk.
Filters
€ 19
€ 199
Merken
Zwemkleding/badslippers
Kleding (training/fitness/team)
NL maat zwemkleding
NL schoenmaat
Materiaal zwemkleding
Voorkeuren zwemkleding
Trainingsmaterialen
Tassen
Kleur

teamkleding/-materialen

Lane 4, Speedo, Arena, Essenuoto en TYR hebben een teamlijn. Zeer geschikt om uw team goed voor de dag te laten komen tijdens wedstrijden. Dit kan met zwemkleding in specifieke kleuren, maar ook trainingspakken, shirts en bijvoorbeeld korte broeken.

Download hier de verschillende brochures: Speedo ; Essenuoto ; Arena

Lane 4 heeft diverse zwemkleding in de IT chloroban kwaliteit. Deze zwemkleding is chloorbestending en uitermate geschikt voor training en wedstrijd (Fina approved). Door de vele kleuren is het altijd mogelijk om een unieke kleur voor de vereniging te kiezen. Op de kleding kan de naam van uw vereniging of zwemmer geborduurd worden.

Ook de andere zwemkleding van Lane 4 zijn als teamkleding te bestellen.

Een voorbeeld van kleuren van de Alabama. Dit badpak is te leveren in V en XM-back.

De zwembroeken zijn tevens in deze kleuren mogelijk:

Een voorbeeld van de naam op het zwempak:

Speedo, Arena, Essenuoto  hebben diverse specifieke teamkleding, zoals trainingspakken, shirts en shorts. Mocht u hier interesse in hebben dan sturen wij u documentatie toe.

Uiteraard is het ook mogelijk om trainingsmaterialen, maar ook zwembrillen en badmutsen voor de vereniging te kopen.

  

Vraag vrijblijvend een offerte of informatie aan.

Heeft u interesse stuur een e-mail aan [email protected] . Vermeld in uw e-mail in welk merk u interesse heeft.

Heeft u interesse in badkleding van Lane 4, geef het type badpak/zwembroek op met daarbij de aantallen en of u de teamnaam of naam van de zwemmer op de zwemkleding wenst. Wij doen u dan binnen een week een vrijblijvende offerte toekomen.

Heeft u interesse in een van de overige merken, dan sturen wij u zo spoedig mogelijk documentatie over de teamkleding toe.

Artikel 1 tot 24 (van de 50 artikelen). Resultaat:123VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 24 (van de 50 artikelen). Resultaat:123VolgendeToon alles

Stond uw keuze er niet tussen, neem dan contact op met de klantenservice van SwimMere zwemsport. Stuur een e-mail naar [email protected] met naam van het artikel, de kleur en de maat en wij kijken dan of het door u gewenste artikel nog bij de leverancier op voorraad is. NB nabestellingen bij FINIS, Funky Trunks/Funkita en Amanzi worden verhoogd met extra verzendkosten (buiten de verzendkosten die gelden bij de door u gekozen aflevermethode). Dit kan oplopen tot € 20 SwimMere zal haar best doen dit te vermijden om een nabestelling gelijktijdig met een andere bestelling te laten lopen.