opc_loader
ZOMERSLUITING: van 11 juli tot en met 7 augustus is de winkel gesloten. Er vindt ook geen verzending van orders plaats in deze periode.

Lane 4, Speedo, Arena, Essenuoto en TYR hebben een teamlijn. Zeer geschikt om uw team goed voor de dag te laten komen tijdens wedstrijden. Dit kan met zwemkleding in specifieke kleuren, maar ook trainingspakken, shirts en bijvoorbeeld korte broeken.

Klik hier om de folder van Speedo te downloaden.

 

Lane 4 heeft diverse zwemkleding in de IT chloroban kwaliteit. Deze zwemkleding is chloorbestending en uitermate geschikt voor training en wedstrijd (Fina approved). Door de vele kleuren is het altijd mogelijk om een unieke kleur voor de vereniging te kiezen. Op de kleding kan de naam van uw vereniging of zwemmer geborduurd worden.

Ook de andere zwemkleding van Lane 4 zijn als teamkleding te bestellen.

Een voorbeeld van kleuren van de Alabama. Dit badpak is te leveren in V en XM-back.

De zwembroeken zijn tevens in deze kleuren mogelijk:

Een voorbeeld van de naam op het zwempak:

 

Speedo, Arena, Essenuoto en Tyr hebben diverse specifieke teamkleding, zoals trainingspakken, shirts en shorts. Mocht u hier interesse in hebben dan sturen wij u documentatie toe.

 

Uiteraard is het ook mogelijk om trainingsmaterialen, maar ook zwembrillen en badmutsen voor de vereniging te kopen.

  

Vraag vrijblijvend een offerte of informatie aan.

Heeft u interesse stuur een e-mail aan [email protected]. Vermeld in uw e-mail in welk merk u interesse heeft.

Heeft u interesse in badkleding van Lane 4, geef het type badpak/zwembroek op met daarbij de aantallen en of u de teamnaam of naam van de zwemmer op de zwemkleding wenst. Wij doen u dan binnen een week een vrijblijvende offerte toekomen.

Heeft u interesse in een van de overige merken, dan sturen wij u zo spoedig mogelijk documentatie over de teamkleding toe.