opc_loader
Kijk hier in de kalender voor de openingstijden of plan een afspraak in via de button PRIVATE SHOPPING onderaan de pagina.

TYR topmerk in wedstrijdzwemkleding en zwemmaterialen

TYR is vernoemd naar de mythische Noorse god van de krijgers en de godheid van alle atleten. Het TYR merk belichaamt de competitieve geest van de sport en is een symbool van moed en overwinning.


Sinds de oprichting in 1985 heeft TYR zich gespecialiseerd in het ontwerpen van de volgende generatie wedstrijd- en recreatieve badpakken en accessoires, waarbij TYR toonaangevend wil zijn in innovatie en vormgeving. TYR is de grootste niet beurs genoteerde fabrikant in prestatiegerichte zwemkleding in Noord Amerika.

In december 2010 heeft TYR het sponsorcontract, dat reeds vanaf 2002 loopt, met de Franse zwembond (Fédération Française de Natation, FFN) verlengd. Het Franse team behaalde tijdens het Europese kampioenschap 2010 in een 50 meter bad vele medailles.

SwimMere zwemsport, de specialist in zwemsportartikelen, heeft een groot assortiment (wedstrijd)zwemkleding en zwemmaterialen van TYR, zoals de fusion 2 Aeroback Short John een technical swimsuit. Daarnaast verkoopt SwimMere full body wedstrijdbadpakken voor open water zwemmen. 

Naast het assortiment TYR producten, levert SwimMere ook (wedstrijd)zwemkleding en zwemmaterialen van topmerken als Speedo, Arena, Lane 4, Finis, Essenuoto enz. 

Webshop SwimMere zwemsport
Kijk voor het uitgebreide assortiment in de webshop van SwimMere zwemsport of bezoek op een van onze openingsdagen onze showroom in Almere. De showroom is eveneens op afspraak te bezoeken. De getoonde artikelen in de webshop zijn alle per direct te leveren. 


Contact
Neem voor meer informatie contact op met de klantenservice van SwimMere. Wij zijn op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur telefonisch te bereiken op telefoonnummer 06-12548660 of 036-5246625. U kunt ook een e-mail sturen naar [email protected]

    

SwimMere zwemsport, de zwemshop voor wedstrijdzwemkleding en zwemsportartikelen van topmerken als Arena, Speedo, Tyr, Rocket Science Sports, Lane 4, Essenuoto, Finis, Amanzi, Funkita, Funky, Contigo, Tabata, 
De zwemwinkel heeft een groot assortiment zwemmaterialen als zwembrillen, zwemplankjes (kickboards), beendrijvers (pull buoys), badmutsen, zoomers (vinnen), handpeddels, snorkels (front snorkel), slippers, tassen, handdoeken en vele andere innovatieve trainingsmaterialen. Voor zowel dames als heren heeft SwimMere wedstrijdzwemkleding voor zowel de wedstrijdzwemmer als de recreatieve zwemmer.