opc_loader
Kom je naar de winkel in Almere, plan dan eerst je bezoek in via de button onderaan de pagina of klik hier.

Wedstrijd badpakken van topmerken

Mensen die wedstrijden zwemmen zijn serieus bezig met hun sport. Waar beginners baantjes trekken, zijn wedstrijdzwemmers vaak op een andere manier bezig met hun sport. Ze stemmen alles af op de topprestatie die geleverd moet worden. Naast de training is ook het dragen van juiste zwemkleding erg belangrijk. Dames kunnen de beste wedstrijd badpakken kopen bij SwimMere, maar ook voor heren heeft SwimMere de beste wedstrijd zwemkleding.


Het materiaal van een badpak is van grote invloed op de prestatie die u levert. Bij wedstrijdzwemmen zijn er reglementen waaraan het materiaal van badpakken dient te voldoen. Bij Swimmere hebben wij verschillende badpakken die voldoen aan de voorwaarden. Swimmere levert badpakken van toppmerken in veschillende prijsklasses. 


SwimMere, de specialist in wedstrijd zwemkleding

De beste wedstrijd badpakken vindt u bij SwimMere. U vindt ze allemaal terug in de webshop en in onze showroom te Almere. Alle getoonde artikelen zijn per direct te leveren. Mocht u specifieke vragen hebben, neem dan contact met ons. Wij zijn op werkdagen tussen 09.00 en 14.00 uur telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 06-12548660 of 036-5246625. Ook kunt u een e-mail sturen naar [email protected]

    

SwimMere zwemsport, de zwemshop voor wedstrijdzwemkleding en zwemsportartikelen van topmerken als Arena, Speedo, Tyr, Rocket Science Sports, Lane 4, Essenuoto, Finis, Amanzi, Funkita, Funky, Contigo, Tabata, 
De zwemwinkel heeft een groot assortiment zwemmaterialen als zwembrillen, zwemplankjes (kickboards), beendrijvers (pull buoys), badmutsen, zoomers (vinnen), handpeddels, snorkels (front snorkel), slippers, tassen, handdoeken en vele andere innovatieve trainingsmaterialen. Voor zowel dames als heren heeft SwimMere wedstrijdzwemkleding voor zowel de wedstrijdzwemmer als de recreatieve zwemmer. 

.