opc_loader
ZOMERSLUITING: van 11 juli tot en met 7 augustus is de winkel gesloten. Er vindt ook geen verzending van orders plaats in deze periode.

Wedstrijdbadpak Arena
De zwemkleding van Arena bevordert de prestaties van de zwemmer, zowel tijdens de training als tijdens een wedstrijd. De wedstrijdbadpakken van Arena zijn ook uitermate geschikt voor de recreatieve zwemmer die haar baantjes trekt. 

Arena is een authentiek zwemkledingmerk voor atleten en sportliefhebbers. Arena wordt door topsporters en watersportliefhebbers beschouwd als het merk met innovatieve watersportbenodigdheden en exreem robuuste en duurzame zwemkleding.

Ranomi Kromowidjojo, winnares van diverse gouden medailles, zwemt eveneens in een wedstrijdbadpak van Arena.

Bezoek de website of de showroom in Almere
SwimMere, de zwemwinkel in Flevoland, heeft een uitgebreide collectie wedstrijdbadpakken van Arena, voor zowel de beginnende als de gevorderde zwemmer, voor zowel de training als de wedstrijd. U slaat nooit de plank mis met een wedstrijdbadpak van Arena. Ook de heren kunnen bij SwimMere terecht voor een uitgebreide collectie zwemkleding van Arena.

SwimMere, de specialist op het gebied van de zwemsport, levert naast de wedstrijdzwemkleding van Arena, ook een uitgebreid assortiment wedstrijdzwemkleding en zwemmaterialen van topmerken als Speedo, TYR en Finis, en van de minder bekende topmerken als Lane 4, Essenuoto, Funkita, Funky, Amanzi, Sigg, Contigo enz.enz. 

Bezoek onze webshop of kom op afspraak langs in onze gezellige showroom te Almere. De getoonde artikelen zijn per direct te leveren. 


Informatie
Mocht u vragen hebben over specifieke producten dan kunt u deze stellen door een e-mail te sturen naar [email protected]. Telefonisch kunt u op werkdagen tussen 09.00 en 14.00 uur contact met ons opnemen op nummer 06-12548660 of 036-5246625.
 

  

SwimMere zwemsport, de zwemshop voor wedstrijdzwemkleding en zwemsportartikelen van topmerken als Arena, Speedo, Tyr, Rocket Science Sports, Lane 4, Essenuoto, Finis, Amanzi, Funkita, Funky, Contigo, Tabata, 
De zwemwinkel heeft een groot assortiment zwemmaterialen als zwembrillen, zwemplankjes (kickboards), beendrijvers (pull buoys), badmutsen, zoomers (vinnen), handpeddels, snorkels (front snorkel), slippers, tassen, handdoeken en vele andere innovatieve trainingsmaterialen. Voor zowel dames als heren heeft SwimMere wedstrijdzwemkleding voor zowel de wedstrijdzwemmer als de recreatieve zwemmer.