opc_loader
LET OP: Kom je in de periode 7 oktober t/m vrijdag 8 november uit de richting Lelystad over de A6 naar de winkel, afrit 8 is in deze periode geheel afgesloten. Via afrit 7 op de A6, komt je het snelst bij de winkel.

Wedstrijdzwembroek van Arena, Speedo, Tyr, Lane 4, Essenuoto
De wereld van competitief zwemmen is hard en gebaseerd op de kleinste details. De verschillende tussen de zwemmers zijn klein, en u kunt uw voordeel uit kleine dingen halen. Niet alleen het toepassen van de juiste zwemtechniek is belangrijk om uw tegenstanders te verslaan, maar ook het dragen van de juiste zwemkleding draagt hieraan bij. Bij SwimMere kunt u de beste wedstrijdzwembroeken kopen. 

Een goede wedstrijdzwembroek kan enorm bijdragen aan uw prestaties in het water. Deze zwembroeken zijn geheel conform de strenge reglementen die hiervoor staan. Swimmere levert wedstrijdzwembroeken van topmerken in verschillende prijsklasses. 

SwimMere, de zwemsportspecialist
Kijk voor een goede wedstrijdzwembroek in de webshop van SwimMere, de zwemsportspecialist, of kom op afspraak langs in onze uitgebreide showroom te Almere. 

Informatie
Voor nadere informatie kunt u op werkdagen tussen 09.00 en 14.00 uur telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 06-12548660 en 036-5246625. U kunt ook een e-mail sturen naar klantenservice@swimmerezwemsport.nl.

    

SwimMere zwemsport, de zwemshop voor wedstrijdzwemkleding en zwemsportartikelen van topmerken als Arena, Speedo, Tyr, Rocket Science Sports, Lane 4, Essenuoto, Finis, Amanzi, Funkita, Funky, Contigo, Tabata, 
De zwemwinkel heeft een groot assortiment zwemmaterialen als zwembrillen, zwemplankjes (kickboards), beendrijvers (pull buoys), badmutsen, zoomers (vinnen), handpeddels, snorkels (front snorkel), slippers, tassen, handdoeken en vele andere innovatieve trainingsmaterialen. Voor zowel dames als heren heeft SwimMere wedstrijdzwemkleding voor zowel de wedstrijdzwemmer als de recreatieve zwemmer.