opc_loader
Kom je naar de winkel in Almere, plan dan eerst je bezoek in via de button onderaan de pagina of klik hier.

Wedstrijdzwemkleding Speedo
Het merk Speedo is in 1928 ontstaan in Sydney, Australië. In 2000 lanceerde Speedo het haaienpak onder de naam FastSkin. De wedstrijdzwemkleding van Speedo was zeer revolutionair. Het materiaal verminderde de weerstand en verhoogde de snelheid. Diverse Olympische kampioenen zwemmen in een wedstrijdzwemkleding van Speedo.

SwimMere levert deze wedstrijdzwemkleding van topkwaliteit. Deze zwemkleding zorgt voor een hydrodynamisch figuur en maximaliseert de efficiency van elke slag.

SwimMere - de specialist voor wedstrijdzwemkleding

Naast de wedstrijdzwemkleding van Speedo levert SwimMere wedstrijdzwemkleding van Arena, Lane 4, Tyr en Essenuoto. Kijk voor het uitgebreide assortiment wedstrijdzwemkleding, zwemkleding voor de training en trainingsmaterialen van alle topmerken op de website van SwimMere, of kom langs in onze showroom te Almere op een van onze openingsdagen (kijk voor de data op de homepage). U kunt ook op afspraak langs komen in de showroom om de uitgebreide collectie wedstrijdzwemkleding te bekijken en te passen. 

Nadere informatie
Heeft u vragen over het wedstrijdzwempak van Speedo of andere vragen, neem dan contact op met de klantenservice van SwimMere. De klantenservice is op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur telefonisch te bereiken op telefoonnummer 06-12548660 en 036-5246625. U kunt ook een e-mail sturen naar [email protected].

    

SwimMere zwemsport, de zwemshop voor wedstrijdzwemkleding en zwemsportartikelen van topmerken als Arena, Speedo, Tyr, Rocket Science Sports, Lane 4, Essenuoto, Finis, Amanzi, Funkita, Funky Trunks, Contigo, Tabata, Reflect Sports.
De zwemwinkel heeft een groot assortiment zwemmaterialen als zwembrillen, zwemplankjes (kickboards), beendrijvers (pull buoys), badmutsen, zoomers (vinnen), handpeddels, snorkels (front snorkel), slippers, tassen, handdoeken en vele andere innovatieve trainingsmaterialen. Voor zowel dames als heren heeft SwimMere wedstrijdzwemkleding voor zowel de wedstrijdzwemmer als de recreatieve zwemmer.