opc_loader
LET OP: WINKEL ALMERE ALLEEN OPEN OP AFSPRAAK! Plan je afspraak voor de winkel in, via de knop onderaan deze pagina. Klik hier voor de kalender voor afwijkende openingstijden bij vakanties, feestdagen ed.

Zwemartikelen Speedo, Arena, Tyr, Finis, Lane 4, Essenuoto, Tabata
Voor goede prestaties is een zwemmer naast zijn eigen inspanning afhankelijk van goede zwemartikelen.

Niet alleen goed zittende zwemkleding is belangrijk, maar ook de overige zwemartikelen als zwembrillen, badmutsen, trainingsmaterialen, waaronder zwemplankjes, pull buoys, zoomers enzovoort. SwimMere zwemsport verder handdoeken, bidons, tassen, kortom alle benodigde zwemartikelen voor topprestaties van de zwemmer.

SwimMere, de specialist in zwemartikelen

SwimMere levert zwemartikelen van alle grote merken in de zwemsport, zoals Speedo, Arena, Finis, Lane 4, Tyr, maar ook van Amanzi, Funkita, Funky, Contigo, Sigg, Reflect Sports en Tabata. De zwemmer kan bij SwimMere terecht voor zwemkleding voor de training en de wedstrijd, maar ook voor alle zwemartikelen als zwemplankjes, pull buoys, zwembrillen, snorkels, handpeddels, badmutsen, bidons, handdoeken, tassen, badslippers, verzorgingsproducten, zoomers / vinnen enzovoort. Alle spullen die en zwemmer nodig heeft, zijn bij SwimMere te verkrijgen. 
Bekijk het ruimte assortiment zwemartikelen van SwimMere op onze website.

Contact
Als u vragen hebt of informatie wenst, neem dan contact met ons op. Wij zijn op werdagen van 09.00 tot 14.00 uur telefonisch te bereiken op 06-12548660 en 035-5246625. U kunt ook een e-mail sturen naar de klantenservice of gebruikmaken van het contactformulier op de website.

    

SwimMere zwemsport, de zwemshop voor wedstrijdzwemkleding en zwemsportartikelen van topmerken als Arena, Speedo, Tyr, Rocket Science Sports, Lane 4, Essenuoto, Finis, Amanzi, Funkita, Funky, Contigo, Tabata, 
De zwemwinkel heeft een groot assortiment zwemmaterialen als zwembrillen, zwemplankjes (kickboards), beendrijvers (pull buoys), badmutsen, zoomers (vinnen), handpeddels, snorkels (front snorkel), slippers, tassen, handdoeken en vele andere innovatieve trainingsmaterialen. Voor zowel dames als heren heeft SwimMere wedstrijdzwemkleding voor zowel de wedstrijdzwemmer als de recreatieve zwemmer.