opc_loader
LET OP: WINKEL ALMERE ALLEEN OPEN OP AFSPRAAK! Plan je afspraak voor de winkel in, via de knop onderaan deze pagina. Klik hier voor de kalender voor afwijkende openingstijden bij vakanties, feestdagen ed.

Zwembrillen van Speedo

Veelvuldig chloor in uw ogen krijgen is niet fijn en op de lange termijn zelfs schadelijk voor uw ogen. Wanneer u veel in het zwembad ligt is het belangrijk om een goede zwembril aan te schaffen. Op het gebied van zwembrillen is Speedo een absoluut topmerk. Bij SwimMere vindt u verschillende zwembrillen van dit merk.


Ons assortiment Speedo

Speedo is het grootste merk in de zwemwereld. Ze ondersteunt dit door keer op keer met nieuwe en innovatieve producten van topkwaliteit  te komen. De zwembrillen van Speedo zijn uitstekend, maar ook de badpakken, zwembroeken en tal van andere producten die wij van dit merk hebben zullen uw sportprestatie verbeteren. In onze webwinkel zijn o.a. de Merit, Futura en Speedsocket zwembrillen van Speedo te koop.

Contact

SwimMere heeft een ruim assortiment goggles van Speedo. U kunt deze terugvinden op onze website, waar u tevens uw bestelling kunt plaatsen. Of bezoek onze showroom tijdens onze maandelijkse openingsdagen of op afspraak. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons door een mail te sturen naar [email protected]. Op werkdagen zijn wij van 09.00 tot 14.00 uur telefonisch te bereiken op nummer 06-12548660 en 036-5246625. Eveneens kunt u gebruikmaken van het contactformulier.