opc_loader
LET OP: WINKEL ALMERE ALLEEN OPEN OP AFSPRAAK! Plan je afspraak voor de winkel in, via de knop onderaan deze pagina. Klik hier voor de kalender voor afwijkende openingstijden bij vakanties, feestdagen ed.

TYR topmerk in wedstrijdzwemkleding
TYR is een topmerk in wedstrijd zwemkleding. TYR is vernoemd naar de mythische Noorse god van de krijgers en de godheid van alle atleten. Het TYR merk belichaamt de competitieve geest van de sport en is een symbool van moed en overwinning.


Het Franse team wedstrijdzwemmers behaalt records met zwemkleding van TYR.

SwimMere zwemsport, de specialist in zwemsportartikelen, heeft een groot assortiment (wedstrijd) zwemkleding en zwemmaterialen van TYR, zoals de fusion 2 Aeroback Short John een technical swimsuit. Daarnaast verkoopt SwimMere zwemsport full body wedstrijdbadpakken voor open water zwemmen. 

Naast het assortiment TYR producten, levert SwimMere ook (wedstrijd) zwemkleding en zwemmaterialen van topmerken als Speedo, Arena, Lane 4, Finis, Essenuoto enz. 

Webshop SwimMere zwemsport

Voor een groot assortiment TYR wedstrijd zwemkleding bezoek je in de webshop van SwimMere zwemsport. SwimMere zwemsport, de zwemwinkel van Flevoland, heeft een uitgebreide showroom. Bezoek de showroom op een van onze openingsdagen of kom langs op afspraak. Er is een mogelijkheid tot passen van de zwemkleding. De getoonde artikelen in de webshop zijn op voorraad en per direct te leveren. 

Contact

Neem voor meer informatie contact op met de klantenservice van SwimMere. Wij zijn op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur telefonisch te bereiken op telefoonnummer 06-12548660 of 036-5246625. U kunt ook een e-mail sturen naar [email protected]

SwimMere zwemsport, de zwemshop voor wedstrijdzwemkleding en zwemsportartikelen van topmerken als Arena, Speedo, Tyr, Rocket Science Sports, Lane 4, Essenuoto, Finis, Amanzi, Funkita, Funky, Contigo, Tabata, 
De zwemwinkel heeft een groot assortiment zwemmaterialen als zwembrillen, zwemplankjes (kickboards), beendrijvers (pull buoys), badmutsen, zoomers (vinnen), handpeddels, snorkels (front snorkel), slippers, tassen, handdoeken en vele andere innovatieve trainingsmaterialen. Voor zowel dames als heren heeft SwimMere wedstrijdzwemkleding voor zowel de wedstrijdzwemmer als de recreatieve zwemmer.