opc_loader
LET OP: WINKEL ALMERE ALLEEN OPEN OP AFSPRAAK! Plan je afspraak voor de winkel in, via de knop onderaan deze pagina. Klik hier voor de kalender voor afwijkende openingstijden bij vakanties, feestdagen ed.

Zwempak Arena voor de wedstrijdzemmer en de recreatieve zwemmer

Veel mensen denken dat de prestaties die in de zwemsport geleverd worden alleen gebaseerd zijn op de fysieke inspanning van de zwemmer. Zwemmers weten echter hoe belangrijk het is om goede zwemkleding te dragen. Een zwempak van Arena bevordert de prestaties van de zwemmer. 

Arena is een authentiek zwemkledingmerk voor atleten en sportliefhebbers. Arena wordt door topsporters en watersportliefhebbers beschouwd als het merk met innovatieve watersportbenodigdheden en exreem robuuste en duurzame badmode. Bij Swimmere hebben wij een prachtige collectie zwempakken voor dames van dit top merk. Het Arena wedstrijdteam bestaat uit diverse gouden medaillewinnaars, waaronder Ranomi Kromowidjojo.

SwimMere zwemsport - de webshop op het gebied van zwemsport


In de collectie van SwimMere vindt u op de website in verschillende prijsklassen zwempakken van Arena voor zowel de training als de wedstrijd. Een zwempak van Arena staat voor goede kwaliteit. 
In de webshop van SwimMere vindt u een zwempak voor iedereen. De getoonde artikelen zijn per direct te leveren.

Contact

Mocht u vragen hebben over specifieke producten dan kunt u deze stellen door een e-mail te sturen naar 
[email protected]. Telefonisch kunt u op werkdagen tussen 09.00 en 14.00 uur contact met ons opnemen op nummer 06-12548660 of 036-5246625.

  

SwimMere zwemsport, de zwemshop voor wedstrijdzwemkleding en zwemsportartikelen van topmerken als Arena, Speedo, Tyr, Rocket Science Sports, Lane 4, Essenuoto, Finis, Amanzi, Funkita, Funky, Contigo, Tabata, 
De zwemwinkel heeft een groot assortiment zwemmaterialen als zwembrillen, zwemplankjes (kickboards), beendrijvers (pull buoys), badmutsen, zoomers (vinnen), handpeddels, snorkels (front snorkel), slippers, tassen, handdoeken en vele andere innovatieve trainingsmaterialen. Voor zowel dames als heren heeft SwimMere wedstrijdzwemkleding voor zowel de wedstrijdzwemmer als de recreatieve zwemmer.