opc_loader
Kom je naar de winkel in Almere, plan dan eerst je bezoek in via de button onderaan de pagina of klik hier.

Zwempak Speedo, een zwempak van topkwaliteit

Om een topprestatie in het zwembad te leveren, moet u enorm veel trainen om in een absolute topconditie te verkeren. Echter alle andere omstandigheden moeten ook kloppen. Goede zwempakken dragen bij aan uw prestatie tijdens een wedstrijd. Speedo brengt al jaren de beste zwempakken op de markt. Bij SwimMere vindt u dan ook een ruime collectie Speedo zwempakken in de webshop.


Kwaliteit is belangrijk

Speedo heeft zijn goede naam te danken aan de kwaliteit die zij al jaren levert. De zwempakken van Speedo worden geroemd door iedereen en gedragen door velen. Bij Swimmere hebben wij een groot assortiment aan Speedo zwempakken voor vrouwen en kinderen in verschillende prijsklassen. SwimMere heeft voor dames en meisjes reguliere badpakken, kneeskins, legsuits en bikini's.
De zwempakken van Speedo zijn van absolutie topkwaliteit.
 

SwimMere - de specialist voor zwemkleding

Koop ze nu bij SwimMere in de webshop. De Speedo zwempakken en alle andere artikelen van Speedo zijn ook te koop in onze showroom. Bezoek de showroom op onze maandelijkse openingsdagen of kom langs op afspraak.

Contactgegevens


Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken door te bellen met 06-12548660 en 035-036-5246625 of stuur een e-mail naar [email protected]
    

SwimMere zwemsport, de zwemshop voor wedstrijdzwemkleding en zwemsportartikelen van topmerken als Arena, Speedo, Tyr, Rocket Science Sports, Lane 4, Essenuoto, Finis, Amanzi, Funkita, Funky, Contigo, Tabata, 
De zwemwinkel heeft een groot assortiment zwemmaterialen als zwembrillen, zwemplankjes (kickboards), beendrijvers (pull buoys), badmutsen, zoomers (vinnen), handpeddels, snorkels (front snorkel), slippers, tassen, handdoeken en vele andere innovatieve trainingsmaterialen. Voor zowel dames als heren heeft SwimMere wedstrijdzwemkleding voor zowel de wedstrijdzwemmer als de recreatieve zwemmer.