opc_loader
ZOMERSLUITING: van 11 juli tot en met 7 augustus is de winkel gesloten. Er vindt ook geen verzending van orders plaats in deze periode.

Zwemplank
SwimMere zwemsport, de specialist in zwemsport, heeft een groot assortiment zwemsportartikelen en zwemkleding voor zowel de training als de wedstrijd van topmerken als Speedo, Arena, Tyr, Finis, Lane 4, Essenuoto, Funky Trunks en Funkita en Amanzi.

In de zwemshop treft een grote variatie aan zwemplanken (kickboards) aan.

  • De Pull Kick van Arena is een pullbuoy en kickboard in één en is eenvoudig mee te nemen door het kleine formaat. De beendrijver / het zwemplankje is ontworpen voor een optimaal drijvermogen en maximaal comfort. Deze De Pull Kick is bij SwimMere zwemsport in de verschillende kleuren voorradig.
  • De Elite Kick Board van Speedo is speciaal ontwikkeld voor serieuze zwemtrainingen en is van zeer sterk materiaal vervaardigd. De Elite Kick Board heeft een optimaal drijfvermogen, verbetert de beenkracht en kick techniek. Het ergonomische ontwerp zorgt voor de optimale positie in het water. De zwemplank heeft een comfortabele vormgeving en een uitstekende armondersteuning.
  • Ook van Lane 4 heeft SwimMere Zwemsport verschillende soorten zwemplankjes in het assortiment, zoals de Basis Kickboard. Dit Basis High Performance Kickboard van Lane 4 is een hulpmiddel voor het trainen van de benen. Het zwemplankje verhoogt de kracht van de benen en verbetert de beentechniek. De gaten zorgen voor een goede grip en bieden de mogelijkheid het board in verschillende posities te gebruiken. Het board heeft een goed drijfvermogen,

 

SwimMere Zwemsport, de zwemsportwinkel van Flevoland
SwimMere zwemsport is de specialist in de zwemsport. Naast zwemsportartikelen heeft SwimMere in de zwemwinkel een groot assortiment zwemkleding voor iedere wedstrijdzwemmer en recreatieve zwemmer. Bezoek de uitgebreide website of bezoek de showroom te Almere. De showroom is regelmatig op de vrijdag en zaterdag open (kijk voor de exacte data op de website). Tevens kunt u een afspraak maken om de showroom te bezoeken. De artikelen op de website zijn alle voorradig en direct te leveren. 

 

Contact
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de klantenservice van SwimMere zwemsport. De klantenservice is maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 14.00 uur telefonisch te bereiken op 06-12548660 of 036-5246625. U  kunt ook een e-mail sturen naar [email protected].

Elite Kick Board van Speedo te koop bij SwimMere Zwemsport  Elite Kickboard en zwemplank van Lane 4, te koop bij SwimMere Zwemsport  De Pull Kick Black - een zwemplank en beenddrijver in één - van Arena te koop bij SwimMere Zwemsport

 

 

 

 

 

 

SwimMere zwemsport, de zwemshop voor wedstrijdzwemkleding en zwemsportartikelen van topmerken als Arena, Speedo, Tyr, Rocket Science Sports, Lane 4, Essenuoto, Finis, Amanzi, Funkita, Funky, Contigo, Tabata, 
De zwemwinkel heeft een groot assortiment zwemmaterialen als zwembrillen, zwemplankjes (kickboards), beendrijvers (pull buoys), badmutsen, zoomers (vinnen), handpeddels, snorkels (front snorkel), slippers, tassen, handdoeken en vele andere innovatieve trainingsmaterialen. Voor zowel dames als heren heeft SwimMere wedstrijdzwemkleding voor zowel de wedstrijdzwemmer als de recreatieve zwemmer.