opc_loader
Kom je naar de winkel in Almere, plan dan eerst je bezoek in via de button onderaan de pagina of klik hier.

Zwemspullen Arena
Arena is een authentiek merk voor atleten en sportliefhebbers. Waar watersport is, is Arena. Arena wordt beschouwd als het merk met innovatieve zwemspullen en extreem robuuste en duurzame badmode.

De wedstrijdzwemmer bereikt topprestaties met zwemspullen van Arena.

SwimMere, de specialist in de zwemsport, heeft een groot assortiment zwemspullen van Arena. Al deze zwemmaterialen van Arena zijn van topkwaliteit. SwimMere levert zwembrillen en anti fog, badmutsen (ook smart cap voor lang haar), drag suits, tassen, mesh bags, oordopjes (ear plugs), neusclips, handpaddles, diverse soorten kickboards, pullbuoys (beendrijvers), vinnen (zogenaamde powerfin), snorkels, bidons (drinkbeker), handdoeken Ook de innovatieve freestyle breather clear heeft SwimMere in het assortiment. 

SwimMere, de zwemshop van Flevoland
SwimMere heeft naast deze zeer uitgebreide collectie zwemspullen van Arena, ook een groot assortiment zwemmaterialen van topmerken als Speedo, Finis, Tyr, Essenuoto, Funky, Funkita, Tabata, Contigo, Natural Hero, Reflect Sports enz. enz.  Uiteraard heeft SwimMere ook een grote hoeveelheid zwemkleding voor wedstrijdzwemmer en de recreatieve zwemmer. 

Kijk voor het gehele assortiment zwemspullen op de website van SwimMere, of kom op afspraak langs in de showroom te Almere (Flevoland).  De getoonde artikelen in de swimshop zijn op voorraad en direct te leveren.

Nadere informatie
De beste wedstrijdzwemkleding en zwemspullen vindt u bij SwimMere. Het gehele assortiment vindt u terug in de webshop en in de showroom te Almere. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur telefonisch te bereiken op nummer 06-12548660 en 036-5246625. U kunt ook een e-mail sturen naar [email protected]

    

SwimMere zwemsport, de zwemshop voor wedstrijdzwemkleding en zwemsportartikelen van topmerken als Arena, Speedo, Tyr, Rocket Science Sports, Lane 4, Essenuoto, Finis, Amanzi, Funkita, Funky, Contigo, Tabata, 
De zwemwinkel heeft een groot assortiment zwemmaterialen als zwembrillen, zwemplankjes (kickboards), beendrijvers (pull buoys), badmutsen, zoomers (vinnen), handpeddels, snorkels (front snorkel), slippers, tassen, handdoeken en vele andere innovatieve trainingsmaterialen. Voor zowel dames als heren heeft SwimMere wedstrijdzwemkleding voor zowel de wedstrijdzwemmer als de recreatieve zwemmer.