opc_loader
LET OP: 7 JUNI IS WINKEL GESLOTEN. Standaard openingstijden winkel: woensdag en om de week op zaterdag geopend van 12.00 tot 16.00 uur. Op donderdag en vrijdag private shoppen, boek uw afspraak via de button. In kalender staan uitzonderingen ivm vakantie

Zwemspullen TYR
Sinds de oprichting heeft TYR zich gespecialiseerd in het ontwerpen van de volgende generatie wedstrijd- en recreatieve badpakken en zwemmaterialen, waarbij TYR toonaangevend wil zijn in innovatie en vormgeving. TYR is de grootste niet beurs genoteerde fabrikant in prestatiegerichte zwemkleding in Noord Amerika. Het Franse team behaalde tijdens kampioenschappen vele medailles met behulp van TYR zwemspullen.

Zwemwinkel SwimMere, de specialist in de zwemsport, levert de zwemspullen van Finis, zoals wedstrijdzwemkleding (wedstrijdzwempak, sportbikini, zwempak, zwembroek voor training en wedstrijd) en zwemmaterialen als badmutsen, tassen, mesh bags, goggles (zwembrillen), kickboard (zwemplank), training fins (vinnen). 

SwimMere, de zwemshop van Flevoland
SwimMere heeft naast de collectie zwemspullen van TYR, ook een groot assortiment zwemmaterialen van topmerken als Arena, Speedo, Finis, Essenuoto, Funky, Funkita, Tabata, Contigo, Natural Hero, Reflect Sports, SIGG enz. enz.  Uiteraard heeft SwimMere ook een grote hoeveelheid zwemkleding voor de wedstrijdzwemmer en de recreatieve zwemmer. 

Bezoek voor het gehele assortiment zwemartikelen de website van SwimMere, of kom op afspraak langs in de gezellige showroom te Almere (Flevoland).  De getoonde artikelen in de swimshop zijn op voorraad en direct te leveren.


Nadere informatie
De beste wedstrijdzwemkleding en zwemspullen vindt u bij SwimMere. Het gehele assortiment vindt u terug in de webshop en in de showroom te Almere. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur telefonisch te bereiken op nummer 06-12548660 en 036-5246625. U kunt ook een e-mail sturen naar [email protected]

    

SwimMere zwemsport, de zwemshop voor wedstrijdzwemkleding en zwemsportartikelen van topmerken als Arena, Speedo, Tyr, Rocket Science Sports, Lane 4, Essenuoto, Finis, Amanzi, Funkita, Funky, Contigo, Tabata, 
De zwemwinkel heeft een groot assortiment zwemmaterialen als zwembrillen, zwemplankjes (kickboards), beendrijvers (pull buoys), badmutsen, zoomers (vinnen), handpeddels, snorkels (front snorkel), slippers, tassen, handdoeken en vele andere innovatieve trainingsmaterialen. Voor zowel dames als heren heeft SwimMere wedstrijdzwemkleding voor zowel de wedstrijdzwemmer als de recreatieve zwemmer.