opc_loader
LET OP: 7 JUNI IS WINKEL GESLOTEN. Standaard openingstijden winkel: woensdag en om de week op zaterdag geopend van 12.00 tot 16.00 uur. Op donderdag en vrijdag private shoppen, boek uw afspraak via de button. In kalender staan uitzonderingen ivm vakantie

Terug naar hoofdpagina FAQ

TEAMKLEDING

  • Verkoopt SwimMere ook teamkleding voor verenigingen?
  • Van welke merken verkoopt SwimMere teamkleding?
  • Verkoopt SwimMere ook trainingsartikelen voor verenigingen?
  • Kunnen teamkleding en trainingsartikelen voorzien worden van naam of embleem?
  • Geldt er een korting voor teamkleding?

Verkoopt SwimMere ook teamkleding voor verenigingen?
Lane 4, Speedo, Arena, Essenuoto en Tyr hebben een teamlijn in het assortiment. Deze teamlijn is zeer geschikt om een team goed voor de dag te laten komen tijdens wedstrijden. Naast zwemkleding zitten ook t-shirts, trainingsbroeken, badjassen e.d. in het assortiment. 
Zie voor verdere informatie de website onder de kop teamkleding/materialen.
Vraag vrijblijvend een offerte of informatie aan bij de klantenservice van SwimMere zwemsport. Van welke merken verkoopt SwimMere teamkleding?
SwimMere zwemsport verkoopt teamkleding van topmerken als Speedo, Arena, Tyr, Essenuoto en Lane 4. 


Verkoopt SwimMere ook trainingsartikelen voor verenigingen?
Het is mogelijk om trainingsmaterialen, zwembrillen en badmutsen voor een vereniging tegen een gunstige staffelkorting vanaf 10 stuks bij SwimMere te bestellen. Vraag vrijblijvend een offerte of informatie aan bij de klantenservice van SwimMere zwemsport. 


Kunnen teamkleding en trainingsartikelen voorzien worden van naam of embleem?
Het is mogelijk om op de teamkleding en trainingsartikelen een naam of een naam van een vereniging te laten borduren of bedrukken. Voor het borduurwerk en de bedrukking kan gekozen kan worden uit diverse fonts en kleuren. Voor het bedrukken geldt een maximum van 3 kleuren per afdruk. U kunt zelf de plaats bepalen. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de klantenservice van SwimMere zwemsport.  


Geldt er een korting voor teamkleding?

Vanaf een order van 10 stuks (per artikel) geldt een staffelkorting. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij de klantenservice van SwimMere zwemsport. 

Terug naar hoofdpagina FAQ