opc_loader
Kijk hier in de kalender voor de openingstijden of plan een afspraak in via de button PRIVATE SHOPPING onderaan de pagina.

Powerskin Carbon Flex VX CB

Artikelnr. SwimMere: DA3302
Artikelnummers
Nr. lev. :
AR2A584-544

Kenmerken

 
Beschrijving: wedstrijdbadpak
Geschikt voor: technical suit
Soort rug: closed back
Materiaal naam: Powerskin Carbon Pro fabric
Materiaal samenstelling: 52% Nylon/47% Elastan/1% Carbon
Naden: geplakt
Compressie: hogecompressie
Kleur: dark grey/gold
 
399,00

FR maat (NL maat)

  • 30 (28)
  • 32 (30)

Orders worden binnen twee werkdagen verzonden. Uitzonderingen gelden voor feestdagen, vakantieperiodes en speciale gelegenheden. 
PostNL verwerkt de levering in 95% van de gevallen binnen 1 à 2 dagen. Verzending naar buitenland minimaal 5 werkdagen. Vanwege drukte bij PostNL en overige bezorgers, duurt verwerking momenteel langer.

Houd dus rekening met verwerkingstijd order en levertijd PostNL.  Bestel tijdig.


Carbon/koolstofvezel: de nieuwe vezel in de zwemwereld.
Dit zeer sterke (5 maal sterker dan staal), dunne, maar ook lichte materiaal (2/3 lichter dan staal) zorgt voor maximale compressie zonder dat de elasticiteit van de stof verloren gaat. De bewegingsvrijheid blijft hierdoor optimaal. Krachtwinst wordt tevens behaald uit de plaatsing van low-profile naden en elastische stroken aan de binnenzijde.

Samenvattend:

De Powerskin Carbon Flex VX vervaardigd uit het innovatieve carbon cage fabric is het perfecte pak voor de korte en lange afstands wedstrokdzwemmers. De Carbon Flex VX beschikt over het V-Flex systeem, dat zorgt voor een grote bewegingsvrijheid rond de heupen, de bilspieren en de schouders, en daarnaast heeft het een perfecte pasvorm en hoog comfort. Bij het V Flex systeem zijn de naden op de zijkanten verplaatst in een flexibele lijn over de heupspieren en vermindert de weerstand tijdens de heupbeweging bij start, keerpunt en schoolslag kicks. De naadplaatsing op het dames pak is ontwikkeld om slagen en kicks te optimaliseren door de spanning op de rug te verankeren. 
 

De technische zwemkleding moet strak gedragen worden (1 maat kleiner dan reguliere maattabel). Bij het aantrekken (voornamelijk de eerste keer) kan hulp nodig zijn. Een tip die door top zwemmers wordt toegepast is, een nieuw pak een paar dagen voor gebruik tijdens wedstrijden een paar keer droog aantrekken en 15 minuten aanhouden. Tevens is het verstandig om er tijdens een training al even in te zwemmen. Het pak zal dan makkelijker aangetrokken kunnen worden en beter aanvoelen tijdens de race.

Dit is een technical swimsuit en dient met zorg behandeld te worden. Aangeraden wordt om technical swimsuits in principe alleen te gebruiken bij wedstrijden. Voor trainingen is chloorbestendige kleding beter (zie klanten vragen).

Bij extra informatie staat de maattabel en handleiding voor het aantrekken en onderhoud van de suits. De maattabel is een indicatie.

Twijfels over de maat, neem contact op en wij zullen u adviseren. Het is tevens mogelijk om in Almere op te komen passen.

  • Technical Suit;
  • Closed Back;
  • Kneeskin;
  • Kleur: dark grey/gold;
  • Techniek: POWERSKIN Carbon Pro fabric
  • Materiaal: 52% Nylon (polyamide)/47% Elastan/1% Carbon
  • Fina approved.


 

Hoe trek ik mijn suit aan: klik hier voor een beschrijving.

Hoe trek ik de bindkoorden aan: klik hier voor een beschrijving

Onderhoud van de suits, klik hier

Powerskin Carbon Flex VX CB heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Powerskin Carbon Flex VX CB


Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items