opc_loader
LET OP: WINKEL ALMERE ALLEEN OPEN OP AFSPRAAK! Plan je afspraak voor de winkel in, via de knop onderaan deze pagina. Klik hier voor de kalender voor afwijkende openingstijden bij vakanties, feestdagen ed.

Alignment Kickboard

Artikelnr. SwimMere: FIT774
25,95

Orders worden volgens het volgende schema verzonden:

Is uw bestelling voor 14.00 uur gedaan op maandag, woensdag of vrijdag, dan wordt de order dezelfde dag aan PostNL aangeboden. Een order van dinsdag of donderdag wordt respectievelijk op woensdag en vrijdag verzonden. Orders na vrijdag 14.00 uur en in het weekend, worden door PostNL verwerkt op maandag. Uw order wordt met Track en Trace verzonden. U ontvangt een mail met de status na de eerste scan door PostNL.

PostNL bezorgd de levering in 95% van de gevallen binnen 1 à 2 dagen na 1e verwerking. Verzending naar buitenland minimaal 5 werkdagen. Vanwege drukte bij PostNL en overige bezorgers, duurt verwerking momenteel langer.

Houd dus rekening met verwerkingstijd order en levertijd PostNL.  Bestel tijdig.


Alignment Kickboard

Het Alignment kickboard heeft een hydrodynamische vormgeving die de stroomlijn en de positie van het lichaam bevordert. Door de stabiliserende handriem kunnen zwemmers het kickboard onder controle houden zonder het board vast te moeten grijpen. Hierdoor is er een perfecte stroomlijn vanaf de vingers tot de tenen. Bij gebruik ligt het kickboard net onder de waterlijn, dus zwemmers kunnen hun lichaam strekken zonder de benen te moeten buigen.

Door de  kleine vorm geeft het kickboard minder druk op de schouders dan normale kickboards. Het kickboard is een prima hulpmiddel, dat ook met één arm te gebruiken is voor zijdelingse beenslagoefeningen naast de standaard oefeningen.

Het Alignment Kickboard is gemaakt van robuust foam voor duurzaamheid. Het lichte board is eenvoudig mee te nemen en op te bergen.  Gebruik het Alignment Kickboard met een snorkel  om  je te concentreren op de stroomlijn en het verbeteren van de techniek.

Samenvattend

  • zwemmers zijn gestroomlijnd vanaf de vingers tot aan de tenen;
  • gebruikt net onder de waterlijn zorgt voor een ideale stroomlijn van het lichaam;
  • houd controle over het kickboard zonder het board vast te grijpen en plaats de handen en de armen gestroomlijnd;
  • ht kleine formaat zorgt voor minder druk op de schouders;
  • ideaal voor de standaard oefeningen voor alle vier de slagen, oefeningen met één arm en zijdelingse beenslagen;
  • het materiaal is bestendig tegen de schadelijke effecten van chloor.
Alignment Kickboard heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Alignment Kickboard


Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items