opc_loader
LET OP: WINKEL ALMERE ALLEEN OPEN OP AFSPRAAK! Plan je afspraak voor de winkel in, via de knop onderaan deze pagina. Klik hier voor de kalender voor afwijkende openingstijden bij vakanties, feestdagen ed.

Finis, topmerk in innovatieve zwemmaterialen

Finis is in 1993 in Noord California opgericht door John Mix en Olympisch Goud winnaar Pablo Morales. Zij begrepen dat verbetering van de techniek het geheim is om sneller te zwemmen en meer plezier aan de zwemsport te beleven. Daarom introduceerden zij innovatieve materialen voor de zwemwereld. Veel van deze artikelen worden tegenwoordig gebruikt door de US- en internationale Olympische teams, top triatleten en fitness zwemmers over de gehele wereld. SwimMere zwemsport levert een groot aantal materialen van Finis. Kijk hiervoor op onze website of bezoek onze showroom in Almere. 

Innovatieve ontwikkeling en ontwerp zijn FINIS grootste prioriteiten. Deze doelstelling heeft geresulteerd in zeer innovatieve producten zoals: de Swimmers Snorkel waarvan wordt erkend dat dit het voornaamste trainingsartikel is om de techniek van de zwemmer te verbeteren, the SwiMP3 die gebruik maakt van de beengeleidingstechnologie om muziek af te spelen in plaats van het gebruik van oordopjes, en de Z2 Zoomers Fins die FINIS kennis van de zwemspieren, hydrodynamica aantonen.

FINIS is en zal zich altijd blijven inzetten om innovatieve zwemproducten te ontdekken en te ontwikkelen zodat zwemmers het "einde" of "de grote finale" kunnen bereiken, die de competitieve- en individuele zwemmers als doelstelling hebben om groter en beter te worden dan vandaag.

SwimMere, de specialist in zwemsport

SwimMere heeft een ruim assortiment zwemmaterialen van Finis. Daarnaast verkoop SwimMere zwemmaterialen van vele andere topmerken in de zwemsport, zoals Speedo, Arena, Lane 4, Tyr enz. Kijk hiervoor in onze webshop of bezoek onze uitgebreide showroom in Almere.

Contact

Voor meer informatie kunt u op werkdagen tussen 09.00 en 14.00 uur telefonisch contact opnemen met de klantenservice van SwimMere op telefoonnummer 06-12548660 of 036-5246625. U kunt ook een e-mail sturen naar [email protected].


    

SwimMere zwemsport, de zwemshop voor wedstrijdzwemkleding en zwemsportartikelen van topmerken als Arena, Speedo, Tyr, Rocket Science Sports, Lane 4, Essenuoto, Finis, Amanzi, Funkita, Funky, Contigo, Tabata, 
De zwemwinkel heeft een groot assortiment zwemmaterialen als zwembrillen, zwemplankjes (kickboards), beendrijvers (pull buoys), badmutsen, zoomers (vinnen), handpeddels, snorkels (front snorkel), slippers, tassen, handdoeken en vele andere innovatieve trainingsmaterialen. Voor zowel dames als heren heeft SwimMere wedstrijdzwemkleding voor zowel de wedstrijdzwemmer als de recreatieve zwemmer.