opc_loader
Vakantie is voorbij. Orders worden weer normaal verzonden. Vanaf zaterdag 5 augustus geldt de normale winkelopenstelling weer.

Sermann Black Tulip Senior

Artikelnr. SwimMere: PALHA102
  • Kleur: Black Tulip;
  • Waterfeel;
  • 78% polyamide en 22% elastane Xtra Life Lycra.
Artikelnummers
17,00

FR maat (NL maat)

  • 85 (05)

Orders worden binnen twee werkdagen verzonden. Uitzonderingen gelden voor feestdagen, vakantieperiodes en speciale gelegenheden. 
PostNL verwerkt de levering in 95% van de gevallen binnen 1 à 2 dagen. Verzending naar buitenland minimaal 5 werkdagen. Vanwege drukte bij PostNL en overige bezorgers, duurt verwerking momenteel langer.

Houd dus rekening met verwerkingstijd order en levertijd PostNL.  Bestel tijdig.


Deze zwembroek is vervaardigd uit het door Arena ontwikkelde materiaal Waterfeel. Het materiaal bestaat uit 78% polyamide en 22% Xtra Life Lycra. De zwemkleding is hierdoor 10x chloorbestendiger dan normale lycra en is zonbestendig. Het materiaal voelt zacht aan en heeft en behoudt een perfecte pasvorm.

Dit is een artikel tegen sterk gereduceerde prijs (kortingen rond de 50%) uit de collectie showmodellen. Het artikel is nieuw en ongebruikt.

  • Kleur: Black Tulip;
  • Waterfeel;
  • 78% polyamide en 22% elastane Xtra Life Lycra.


Onderhoud:
Het goed uitspoelen van badkleding direct na het zwemmen is een vereiste om snelle slijtage te voorkomen. Echter, voor chloor is dit nog onvoldoende. Chloorresten werken zelfs in droge vorm verder in op de Lycra. Daarom is het noodzakelijk dat badkleding regelmatig gewassen wordt in de wasmachine met een fijnwasmiddel op een fijnwasprogramma.


Zie extra informatie voor de maattabel, dit geeft een indicatie.

Sermann Black Tulip Senior heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Sermann Black Tulip Senior


Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items