opc_loader
Vakantie is voorbij. Orders worden weer normaal verzonden. Vanaf zaterdag 5 augustus geldt de normale winkelopenstelling weer.

Powerskin Carbon Ultra Jammer

Artikelnr. SwimMere: HA2095
Artikelnummers
Nr. lev. :
AR2A314-85

Kenmerken

 
Beschrijving: wedstrijdjammer
Geschikt voor: wedstrijden
Voering: dubbele panelen
Materiaal naam: met Carbon
Materiaal samenstelling: 50% polyamide, 47% elastane, 3% carbon fiber
Naden: geplakt
Compressie: hoog
Waterafstotend: ja
Kleur: blue steel/silver
 
299,00

FR maat (NL maat)

 • 55 (00)
 • 60 (-0)
 • 65 (01)
 • 80 (04)

Orders worden binnen twee werkdagen verzonden. Uitzonderingen gelden voor feestdagen, vakantieperiodes en speciale gelegenheden. 
PostNL verwerkt de levering in 95% van de gevallen binnen 1 à 2 dagen. Verzending naar buitenland minimaal 5 werkdagen. Vanwege drukte bij PostNL en overige bezorgers, duurt verwerking momenteel langer.

Houd dus rekening met verwerkingstijd order en levertijd PostNL.  Bestel tijdig.


THE POWER IS ON THE INSIDE

De Arena Powerskin Carbon Ultra is de nieuwste generatie wedstrijdkleding uit de Powerskin range van Arena. De kneeskin en jammer zitten vol met de laatste en nieuwste technologische mogelijkheden waarmee vele zwemmers op de Olympische Spelen van 2016 aantreden.

De techniek zit voor een groot deel aan de binnenzijde van het pak. De binnenzijde, het Ultra-Link System, heeft twee belangrijke kenmerken: de Infinity Loop met X-Pivot en Ultra Compression Panels.

 • De Infinity Loop is een doorlopende band die de verschillende spiergroepen van de ribben naar de heupen met elkaar verbind. Dit ondersteunt een goede lichaamspositie in het water (heupen hoog en vermindering overdraaiing) en verhoogt daardoor de efficiency van de slag. De X-Pivot, een verstevigd kruisstuk dat door de strategisch geplaatste banden gecreëerd is, geeft compressie aan het onderlichaam en de buikspieren terwijl toch het bovenlichaam vrij kan roteren en er voorzorgt dat een juiste positie in het water wordt verkregen en zal de slag efficiënter maken.
 • De Ultra Compression Panels zijn ontwikkeld om in combinatie met het materiaal aan de buitenzijde van het pak, compressie toe te voegen aan doelgerichte plaatsen. De dubbellaagse panelen ondersteunen de belangrijkste spiergroepen en brengen ze in lijn met de bewegingsrichting. De panelen zorgen tevens voor een betere stroomlijn van het lichaam en verminderen turbulentie en weerstand.

De structuur aan de buitenzijde van het pak is veel fijnmaziger dan bij de huidige Powerskin Pro en Flex pakken. Deze vernieuwde structuur zorgt ook voor prestatie verbeteringen. De Caron Ultra gebruikt het nieuwe Ultra-Cage materiaal om nog meer extra spierondersteuning en doelgerichte compressie te leveren. Het Ultra-Cage materiaal bestaat uit 3x meer Carbon dan de vorige Carbon stoffen en is dichter geweven. Dit betekent dat het zich beter aan de lichaamsvorm kan aanpassen en de stroomlijn verbetert. Deze HD intelligent compressie is mogelijk dankzij de anisotropic stretch: het materiaal kan zowel horizontaal als verticaal in verschillende richtingen gestretcht worden. Dit geeft compressie zonder dat de bewegingsvrijheid beperkt wordt.

Samenstelling
50% polyamide, 47% elastane, 3% carbon fiber

Kenmerken

Klik op tabblad extra informatie voor onderhoud en maattabel

Meer informatie, klik hier voor de gehele brochure.

Onderhoud
Om ervoor te zorgen dat het Arena wedstrijdpak voor lange tijd de best mogelijke prestaties biedt, raden we aan de volgende voorzorgsmaateregelen te treffen aan:

 • was onmiddellijk na gebruik schoon in niet-gechloreerd water
 • het  natte zwempak niet lang in een zak of tas laten zitten
 • het natte zwempak niet aan direct zonlicht blootstellen
 • wassen met wasmiddelen geschikt voor delicate kleding
 • het pak uitsluitend in de buitenlucht drogen, uit de buurt van warmtebronnen

Volg de instructies op het productlabel. De symboelen ophet productlabel geven nuttige informatie over hoe het best voor het pak gezorgd kan worden.

uitsluitend handwas, niet chemisch reinigen, niet bleken, niet in de droger-liggend drogen, niet strijken

Powerskin Carbon Ultra Jammer heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Powerskin Carbon Ultra Jammer


Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items