opc_loader
LET OP: WINKEL ALMERE ALLEEN OPEN OP AFSPRAAK! Plan je afspraak voor de winkel in, via de knop onderaan deze pagina. Klik hier voor de kalender voor afwijkende openingstijden bij vakanties, feestdagen ed.

Kick Pro

Artikelnr. SwimMere: FIT1912

Kenmerken

 
Beschrijving: schoolslag trainer
Opmerking: zuivere niet te brede kick
Materiaal: neoprene
Kleur: zwart
 
47,95

Orders worden volgens het volgende schema verzonden:

Is uw bestelling voor 14.00 uur gedaan op maandag, woensdag of vrijdag, dan wordt de order dezelfde dag aan PostNL aangeboden. Een order van dinsdag of donderdag wordt respectievelijk op woensdag en vrijdag verzonden. Orders na vrijdag 14.00 uur en in het weekend, worden door PostNL verwerkt op maandag. Uw order wordt met Track en Trace verzonden. U ontvangt een mail met de status na de eerste scan door PostNL.

PostNL bezorgd de levering in 95% van de gevallen binnen 1 à 2 dagen na 1e verwerking. Verzending naar buitenland minimaal 5 werkdagen. Vanwege drukte bij PostNL en overige bezorgers, duurt verwerking momenteel langer.

Houd dus rekening met verwerkingstijd order en levertijd PostNL.  Bestel tijdig.


De Kick Pro van Finis is een neopreen band die gedragen wordt boven of onder de knieën of rond de enkels om een zuivere trap techniek te bevorderen. Met de band wordt de afstand tussen de benen beperkt en door de beperking van het bewegingsbereik worden de buitenbeenspieren en het middel geactiveerd, hetgeen resulteert in een snellere meer efficiënte beenslag. De Kick Pro is speciaal ontwikkeld voor de schoolslag en kan goed in combinatie met de FINIS Positive Drive Fins gebruikt worden.

  • voor alle niveaus van beginners tot elite
  • bevordert een smalle kick beweging ter bevordering van de stroomlijn bij de schoolslag
  • met het verstelbare clip systeem kan de afstand aangepast worden
  • verhoogt de beenkracht. de extra weerstand en aanpasbare functies om kick prestaties bij alle slagen te verbeteren
  • verstelbare beenbanden. zacht neopreen zorgt voor een goede pasvorm en eenvoudig aan en af doen

Kick Pro heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.


Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
47,95